koza, no bo S6 ma kiepską opinie jeśli chodzi o ten cylinder tłoki atheny do takiego cylkaż? no to jest lekka przesada. do tego często kiepskie odlewy itp. Ogólnie to powiem tak… Jak go kupisz i rozpakujesz sprawdź dokładnie odlew itp. zdarzało się, ze kanały były źle odlane, za mały kanał wydechowy itp. róznie to z tym bywa.
trzeba przyznać s6 i cylki = nie za dobry efekt… s6 powinni produkować to co produkowali a nie cylki bo się na tym kompletnie nie znają :roll: może są dobre ale właśnie jak napisał corey93… słąbe tłoki i często są złe odlewy :-/ Proponował bym brać cyl Malossi/Polini/Metrakit :roll:
ja jak mialem ten cylinder to od razu kupiłem tłok vertexa (chyba tak się to pisze) na 2 pierscienei i latal az wal poszedl i zmieńilem przy okazji na małossi
heh oj tam zobaczy się co będzie ;p jak cos polatam trochę na nim … potem go sprzedam i kupie inny a co sadzicie o tym tłumiku do niego ?? koles pisze ze porownywalny do c16
http://allegro.pl/item619182100_arrow_limited_series_ii_yasuni_hebo_stage6.html pisac co sadzicie o nim dziex
Arrow robi dobre wydechy ale nie do skuterów :-/ ten to mi się zdaje że to jest klasa sport/racing no taki dobry sport… a C16 to już konkretny racing… i myślę że Arrow nie zrobił dobrego wydechu do “kibla” Yasuni robią dobre … :roll:
S6 sport pro to mocny sporciak :P, niektórzy mówią, ze to mid race, ale do mid on ma daleko :P. Do tego cylka ponoć dobry jest polini for race. A jak chcesz mieć wszystko S6 to weź komin S6 PRO, ale jego się ciężko reguluje :->
heh niee … nie chcialem zaczynac nowego posta wiec napisalem w tym samym ;d mam cylinder jednak stage6 ale RACING i do tego cylka ;p pozddro
heh niee ... nie chcialem zaczynac nowego posta wiec napisalem w tym samym ;d mam cylinder jednak stage6 ale RACING i do tego cylka ;p pozddro
sory nie doczytałem :P
W takim razie polini FR :D albo S6 R1200 8-) i będzie cud, miód i orzeszki 8-)
[ Dodano: 25-04-2009, 12:42 ]
i jeszcze HEbo robi wydech pod racinga dobry, ale zapomniałem nazwy. nikikin miał takiego przy runaczu
hmm a ten co ? co o nim myslicie bo skusil bym się na niego ale neiwiem czy bd dobry ;p
[ Dodano: 27-04-2009, 13:42 ]
hmm jak myslicie ile by poleciala moja sr-ka z stage6 racing i gaźnikiem 21mm i yasuni R ?? na tych 3 częściach pojdzie 95 km/h??