walsnie zamierzam se kupić polni corse lc cylinder ale tu mam maly problem niechce zmieniac walu proszę o odp
Jedyne rozwiązanie w twoim przypadku to łożysko redukcyjne ze Stage 6.
a czy będzie pasowac pompa wodna od roxa
Co do pompy to nie jestem pewien, ale powinna podejść.
A co do łożyska to słyszałem o nim bardzo dużo złych opinii że strasznie szybko pękają i nie są polecane.
To łozysko redokcyjne się posypie nawet tego nie zakladaj, kolega je mial przy s6 pro sport.
a macie cylinder lc na wal 12 mm podobno takie so
[ Dodano: 2008-11-05, 20:52 ]
stage6 robi takie
Jest S6 Racing Modular czy jakos tak na 12mm
Co do łozyska to prawda- sypie się, ale jeśli nie chcesz zmieniać wału to nie masz wyboru
Co do pompy wody to podejdzie
Co do cycków to tylko racingi mają sworzeń 12mm.
najwyzje chwilowo wwale te lozyska a pozniej dozbierma na wal itp patrzylem 40 zl takie lozysko
[ Dodano: 2008-11-06, 17:55 ]
http://sklep.mieloch.pl/product_reviews.php?products_id=1595&osCsid=962b807bd2d4ce5fd51bd554170a7e09 a moze jakby taki korbowod wsadzil
żeby wymienić korbowód, musisz dać do mechanika, bo sam tego nie zrobisz. Trzeba potem idealnie wszystko wyważyć itp, a to kosztuje tyle, że mógłbyś kupić sportowy wał za to
Więc nie opłacalne
aha to chyba chwilowo wsadze te lozysko redukcyjne i uzbieram na wal i będzie git
zawsze mozesz założyc inny tłok … np w mk sp II czesto montują tłoki od PR II … to najlepsze i najbezpieczniejsze rozwiązanie … ;]
czyli na cylinder lc dac tlok który ma sworzen 12 mm tak ?
Możesz mieć każdy cylinder na 12mm, wystarczy że ma on swojego odpowiednika na 12mm i zamówisz takowy tłok.
aha czyli kupuje cyliner malossi sport 70 na cylinder lc a do niego dokupuje tlok do cylka malossi sport 70 tylko ze nie na 10 mm sworzen tylko 12 mm sworzen tak ?
każdy cylinder racing i wyżej jest na 12mm
ale pewnie racing nie pojdzie na seryjnym wale
no raczej nie na keewaya wale
Pójść na seryjnym to pójdzie, lecz nie wiem jak długo wytrzyma.
Panthelion, moze niewiesz czy sa sporty cieczowki na sworzen 12 mm i czy moglbys mi dac linka tego cylka