Custom Kriskaro's yamaha Neos done. Nadkole,Bad look,Wloty

Prezentuje moja maszynke. Niedawno zlozylem odpalilem i wszystko gra i jest cacy. na razie mam slaby dostep do neta wiec nie wsadze workloga ale za tydzien juz założę temat w osobnym dziale. Narazie tylko te kilka jak dzis wygląda skuter. setup tez podam pozniej.

dodam jeszcze ze skuter chce sprzedac jak najszybciej gdyz zrobilem A i chce kupić prawidziwy motocykl.

Oto moj skarbek <33 xD

Aby powiekszyc zdjecie kliknij lewym przyciskiem myszy na wybran? fotkę

i pies chcial pozowac no to jest i pies :wink:

caly album tutaj. to tutaj bede dodawal nowe foty
http://s42.photobucket.com/albums/e318/asikson/My%20Yamaha%20Neos%20Tuning%2003r/

Dodam ze skuter zostal pomalowany gżebokim lakierem metalicznym zielonym z palety piaggio (P601) który wpada w ??? w sąo??cu oraz piekn? ciemna niebieską perże

Kolor taki sam jak ma kucin w tzr to właśnie od niego go zaadoptowalem, gdyz bardzo mi się podobal

tutaj trochę worklogu starego i zdjecia before: http://bikepics.com/members/kriskaro/

Czekam na ocene;)

Nom optyk zacnie, a mechanika jak stoiż Przy robieniu nadkola ucinaże? ramą? Fajny kolor felg i przekładni. Z tym badem to widać coś w ogóle :mrgreen: ?

no ta perla niebieska tez mi się zajebiscie podoba ale zielony jeszcze lepszy tylko musi byc slonce to jest dopiero efekt

proszę o oceny w skali 1 do 10.

Mechanika nie jest źle:
Wydech Leo RR
Wario Hebo NG
Stożek Helix
Sprezynki sprzegla i centralna zmienione na twarde
Rolki chyba 4g dalem.
V max nie wiem ale przyspiesza zajebiscie i o to mi chodzilo. jakbym nie sprzedawal to bym mu wsadzil hebo manston i na lc zrobil ale niestety nie oplaca mi się. jak go sprzedam to moze przyszly wlasciciel to zrobi. wtedy będzie wyje**** neos. Ja jestem zadowolony ze swojej pracy. warto bylo tyle kasy i czasu . no i dzieki temu nauczylem się dobrze naminowac,szpachlowac szlifowac atc ,a bylem zielony

Tak cielem rame , a dokladnie mocowanie baku.

Jak ktos chetny kupnem to zapraszam na pw albo najlepiej na gg

Nie no custom niezly :stuck_out_tongue: Nigdy bym nie powiedział ze niebieski z zielonym pasuje ale teraz muszę przyznać ze jednak pasuje. Neos super wygląda.

Zaje…neos ladniejszego nie widzialem.Kolorek poprostu bomba!Sam małowalesą

Przłd jak i tył jest boski !

Moja ocena 10/10, naprawdę bardzo fajny Neos !

w skali 1-10 DZIESIĘ??? super neosik najbardziej podoba mi się kolor i badlooki za to najwięcej punktąw z oceny sqt’a :sunglasses:

;Oo, nie spodziewalem się ze zrobi aż taką furor? :wink:
Neosik ma juz wiele chetnych wiec czuje ze za kilka dni juz nie bede go posiadal, lecz nadal nie są to pewni kupcy.Szczeze to zal mi go sprzedawac bo mi się zajebiscie podoba. Kolor tez mi się udal za co dziekuje Kucinowi bo to on mi dal na niego namiary.

Jezlei kogos to intersuje to podaje:

Zielony - Paleta Piaggio nr. P601
Niebieska perła - Paleta Honda nr. 547

Dzieki i czekam na dalsze opinie.

Bardzo Ładny neosik :slight_smile: fajne połączenie lecz czerwieś? mi nie pasuje…

Ile kosztóważo polakierowanie?

Bardzo fajny neosik. Poprostu bomba. Ja tam bym sobie go zatrzymal na twoim miejscu.

BOMBA NEOS :smiley: I ten bad look ach miodzio :slight_smile: daje 9,5 brakuje tylko pożadnej 70 :evil:

:Postach To nie czerwień tylko najbardziej pedalski roż jaki byl w lakierni xD. Bez skojarzeń co do mojej orientacji :stuck_out_tongue: ! Lakierowal mi znajomy. Zawiozlem mu plastiki poszpachlowane i zmatowione gotowe do prysniecia. Wszystko mialem swoje tzn. podklad,klar,baze, rozcienczalniki, utwardzacze. Chcial 300zl :Borek02 No bardzo żal mi go sprzedawać co zrobić:(. Przyszly wlasciciel siębędzie nim lansował. Ja wole 50KM niz 5 xD :Konio A no brakuje, brakuje ;(. Ja nie mam na to funduszy i nie potrzeba mi. Nawet gdybym go sobie zostawil to bym wladowal cos okolo tysiac zl w optyke i audio.

Kurde kosmos ; o Lakier jak i custom mega jak dla mnie.

nadkole naprawde mi się podoba ale ten przud ja bym inaczej zrobić :stuck_out_tongue: :wink:

Sory, że odświeżam stary temat, ale mam pytanie jak rozwiązałeś sprawe mocowania baku? Też jestem w trakcie robienia nadkola, obciąłem mocowanie ramy z tyłu baku i teraz trzeba coś obczić, żeby się trzymał.

Tak musisz obcią rame : :wink:

Kurde, to zdjęcie mało obrazuje :confused: Albo pod wpływem %%% nie jestem w stanie poznać która to część Noesa… :confused:

fajny neos to malowanie do niego pasuje :lol:

to jest ta częsc za lampa tylnią :wink:

A jak to odetnę to bak będzie siędział tak jak siędziż