CPI Show vel Yamaha Axis by Regis

Jutro ostatni element niezbedny do rozpoczecia etapu tworzenia plastikow - przednie swiatlo. Dalej to juz tylko wymyslanie jak to wszystko ma wyglądać :smiley:

No, no kastom już widać :stuck_out_tongue: Ja chyba też będę musiał się wziąć? za swoje moto skoro Krzychu i Regis tak ostro pracują :stuck_out_tongue:

Tylko trochę lipa bo te robione plastiki z maty szklanej są mniej wytrzymały a przy stuncie jest to dość ważne, chyba że fundniesz sobie crashpady. :slight_smile:

No ale on nie robi skuterka tylko po to aby się na nim przewracać. To ma ładnie wyglądać i szybko jeździć. Ale coś mi się wydają ?? będzie to jedyny skuter w swoim rodzaju. Wreszcie jakieś konkrety a nie tak jak to było w przypadku gogola. A lampa ladnie wygląda.

Borek02 napisał:

No ale on nie robi skuterka tylko po to aby się na nim przewracać. To ma ładnie wyglądać i szybko jeździć.

Odpowiedz sobie sam.

Regis napisał:

- Cylinder MotoForce Alu 50ccm - czemu to? Bo sprzęt ma być do stuntu i szkoda mi kasy na drogi cylek. A ten jest ok wykonany.

Pisz mu jaśniej STUNT = GLEBY

Mogles nizej ta lampe przykrecic :stuck_out_tongue:

Fakt nie doczytałem. Kurde ostatnio mi się to czesto zdarza. :stuck_out_tongue:

Z maty szklanej niby slabsze plastiki niz z ABS`u? No wez sobie żebro? coś na wstrzymanie :smiley: Dużo mocniejsze właśnie będą :smiley: A crashpady? Znajomy tokarz + aluminiowe walce srednicy 30mm - wypierdolcze craszpadziki :smiley:

Wiesz Regis: “prawda jest jak dupa-każdy ma swoją” Widziałem już np w tych megatjunerskich golfach jak sobie kolesię właśnie powrzucali zajebiste tjunerskie zderzaki ciągnące się po glebie (wiesz prawie jak zglebienie fury taki lanssss się wie :smiley: ), i na naszych drogach fajnie to się łamało. Tak wiec wiesz… Ale na wszystko jest metoda, baa nawet bardzo dobra metoda… szpachla, szpachla, i jeszcze raz SZPACHLA! :sunglasses:

Dokladnie na wszystko jest metoda. Te megatunerskie zderzaki są robione z natryskiwanego włókna szklanego, krytego żelkotem. Takie gówno nie ma szans w konfrontacji z asfaltem. Ja robie z tkaniny szklanej przesycanej epidianem 52 - efekt wytrzymałość godna stalowej blachy, elastycznośc zbliżona do plastikowej butelki :smiley: Sprawdzone :smiley:

Regis ten sq to REX 50 - mam takiego samego w rozbiórce W wstępniaku powiedziałeś że bebech poszły w kosz - jak śmieciarka jeszcze ich nie zwinęła to napisz na PW albo daj znać tu - kilka gratów potrzebują. A co do sq to sprzęt idealny do stuntu z uwagi na niską masą i mały rozmiary Będzie fajna bryka

Rex się minimalnie różnią, ale i tak to jeden pies powstały na planach Axisa :smiley: :smiley: Napisz mi priv co chcesz bo mi się nie chce wymieniać tego co zostało ;p

To nie jest REX 50 bo on ma dłuższy silnik a ten jest jak w yamaszce axis :shock: A do skutera to coraz ładniejszy pracuj pracuj… xD

regis powiedz mi jedno O ile latałeś na nim na gumie to czy nie wylewa ci się baha korkiem I kiedy dasz foty ???

jak ma się wylewac jak tam na samym dnie plywa xD

Regis, jakieś postępy z plastikami, bo jestem cholernie ciekaw jak to wychodzi zrobić samemu plastiki :mrgreen:

regis zarzu? jakimiś fotkami co do postąp?w z plastikami

Siema… Są jakieś postępy? Fotki skuta mi się nie pojawiły :roll: