Coś ślizga ;/

Witam kupiłem apcie 99r silnik minareli mam tam wario hebo ng rolki 4,9g sprzęgło też jakieś słabo sportowe sprężynki niebieskie ! i pasek kevlarowy hebo i mam problem jak odkręce apci to nie używa całej tej mocy tylko tak się czuje jak by boksowała jak by coś ślizgało ? dlaczego tak jest ? to mój pierwszy skuter 2t może tak w każdych jest bo wcześniej miałem chinola , i simsona :stuck_out_tongue:

a piszczy w tym momęcie ? jeżeli tak to pasek zmień, jezeli nie to okladziny sprzegla obadaj, najprawdopodobniej sprzeglo się slizga :wink:

nie piszczy ! pewnie sprzęgło i tak miałem wymienić więc ;D jak wymienię się zobaczy :smiley:

na pewno sprzęgło :slight_smile:

nowe wiadomości sprzęgło było wymieniane 2000 km temu ;/ na jakieś za 120 zł mam pudełko sprężynki są niebieskie mam jeszcze czerwone co robic ? a i jeszcze jedno rusza z dość wysokich obrotów a bardzo łagodnie nie zerwie czy coś tylko tak strasznie łagodnie ;/

wiedzialem ze to nie okladziny zmień na miećksze sprezunki sprzegla:D

mam czerwone i niebieskie :smiley: które są miększe ? teraz są założone niebieskie

no niebieskie sa miećksze a jaka masz sprężynę centralnaż? bo jak masz standartowa to lipa
do tego waria jak masz full serie skuta (silnik) to potrzebujesz czarna hebo centralna

Centralna jest ta co była w pudełku z wario tzn hebo czarna !! , sprężynki są niebieskie , rolki 4,9 g , pasek kevlarowy hebo wszystko ma z 2000 km przebiegu :confused: dodam że rolki są jeszcze te testowe w kapiszonach :smiley: