czesc kupiłem przed wakacjami taki zestawik
‘’ Sprzęgło Hebo Racing
Wariator Hebo Next Generation
Dzwon Stage6 Wing Coller "
Do tego mialem wczesniej zamontowany tłumik Laser X-pro i teraz cos nie trybi muli się ostro v-max to tylko 60 więcej nie pojdzie
co się stalo ? pomozcie !
Skuter to aprilia gulliver 00r.
a regulowaće? to w jakiśsposób??
Regulowalem tyle ile się znam czyli rolki + sprężynki sprzłgla ale dalej nic ;/ naloze ciezsze rolki to tylko opoznia start tzn. ma duzo mocy na poczatku i ja nie wykorzystuje a pozniej wszystkoo dupa
spróbuj cięższe rolki włożyć
napsisalem ze jak w?oże cięższe to na starcie ma więcej mocy ale nie chce nic jechac czuć ze start dobry ale pozniej od razu muli wszystko
a na lżejszych nie odczuwa się tego startu tylko plynnie idzie do 60 eh
z tego ci się orientuje do waria dostaje się tulejk? i podkładki które się wkłada przed przecie talerzem aby tulejk? przed?u?y?, regulowaće? taką
Jak dasz podk?adk? i tulejka będzie dłuższa to będzie miał lepszy start ale v-max gorszy, jak nie dasz ładnej podkładki to tulejka będzie krótsza i skuter na starcie będzie miał muła ale za to v-max będzie znacząco lepszy.
wsadł też lżejsze rolki, laser lubi obroty, wario zresztą też. wsadź rolki 4gram, te z zestawu jak będzie źle kup jakieś 3.5 i tak co 0.5 gram lżejsze.
A w gaźniku jaką masz dyszł?
Nie dostalem żadnej podkładki chyba że Ci chodzi o pierscien blokujący. Dawalem rolki 4.9 ale najlepiej byly się rozłozone na 3.5 i takie zostawilem i dalej v-max 60 co jest źle u mnie
a dysze mam seryjną w gaźniku nic nie zmieśniałem bo nie umiem tam się bawic jeszcze
to musisz odblokowałfiltr powietrza i wsadzić dyszę 75 najlepiej.
Spr??yn? TopRacing +15, kumpel ma ją z tym wariem i dobrze jeździ.
jak to filtr odblokowany ? Chyba chodzi o Kruciec ?
wyciągnąć z filtra taką zw??k?.
u mnie zadnych zw?zekk nie ma tzn. jedna jest ale to wbudowane w plastik.
no na filtrze jest taki jakby komin wystający, pocięgnij za niego po prostu.