co wybrać???

Mam dylemat ponieważ nie umiem wybrać skutera mam na myśli Romet 727 12 2t Romet 747 2t Romet 767 2t czy ferro 803 chodzi mi żeby głownie żeby były mało awaryjne. POZDRAWIAM i proszę o szybkie odpowiedzi.

To są wszystko chińskie skutery.
Podaj ile pieniędzy chcesz przeznaczyć na kupno, wysoki jesteś czy niski, silnik 2T czy 4T. Jak napiszesz to coś się znajdzie.

mój budżet to ok 3500 oczywiście silnik 2t

Nie napisałeś jakie są twoje gabaryty, tzn czy jesteś wysoki czy niski. Dla Ciebie to się może wydawać śmieszne, że o to pytam. Potrzebne to jest, dlatego, że np. Z 1,85m na dajmy na to Vaporze będziesz wyglądał śmiesznie. Tak samo jak masz 1,65m to znowu będzie Ci trudno jeździć na Quantumie. Dlatego to jest ważna sprawa.

I druga sprawa. Skuter ma być nowy czy używany.

P.S. Zastanowił bym się na twoim miejscu nad 4T.

Własnie... Za te pieniądze możesz kupić skuter 4T, zamiast bawić się z mieszanką.

SKEZZE Ja mam Quantuma R i nie musze sie bawic. zbiornik na olej i paliwo mam osobno czyli jeżeli się nie mylę to posiada dozownik oleju. jezeli sie pomylilem to sorry, ja tez jeszcze nowicjusz i to moj pierwszy skuter

Nomad, teraz wszystkie 2T posiadają dozowniki ;) To jeszcze dawniej tak było, że trzeba było robić mieszankę.
Skeeze, tam nie ma nic do zabawy ;) Olej w 4T też musisz wymieniać ;) Tu po prostu dolewasz ;) Pisząc, że lepiej 4T miałem na myśli, że lepsze spalanie, a osiągi wcale nie takie złe ;)

Sorry, podwójny post...
Przez te ulepszenia, które okazują się gorsze tak się dzieje. Wyskakuje Ci bb-pres czy coś takiego, że za szybko się poruszasz. Potem dajesz drugi raz bo tamtego posta nie dodało i wskakują 2... Syf...

Ryglos ja w moim poprzednim skucie Suzuki CP 50 z 94r mialem dozownik wiec dozowniki juzzz hoooooo ho ho sa xD