Witam.
Chciałbym zakupić ( 4 t ) motorower (nowy) imitujący wyglądem ścigacza,tylko nie wiem jaki ;/ w cenie (3300zł-4000zł).
Chciałbym ,żeby motorower miał dobre przyspieszenie oraz v-maxa,
oczywiście jak na chinola :) (ewentualnie pomijając imitacje ścigacza
rozmyślam nad kupnem 2t Keeway Tx50). <Proszę o pomoc>.
Proszę o napisanie marki motoroweru i uzasadnienie dla czego ? :)
!!!!Z GÓRY DZIĘKUJE !!!! POZDRAWIAM !!!!!!
Romet RR 50, Romet RS 50, Zipp Pro GT.
Romet RR jest mniejszy niż Zip PRO, ma węższe opony i odblokowany jest żwawszy od PRO a nie ustępuje mu w stabilności czy prowadzeniu. Oba motorki dzielą duże różnice przez zupełnie inną ramę.
Na Pro 50 jest o wiele więcej "narzekań".
Ten Keeway jest dobrym wyrobem. Wieloktrotnie już pisałem, że Keeway to najlepszy z chińczyków. To jest uniwersalny motorek, do codziennej jazdy praktycznie w każdym terenie...po mieście, w lesie, po szutrowych drogach... Można mu założyć opony z bieżnikiem terenowym, zmienić cylinder i głowicę - zabudować jakiś pług pod silnik - i masz fajną mocną maszynę na każdy teren...
A jakością bije konkurencję na głowę... Dwa sportowe hamulce tarczowe - w tej klasie cenowej to żadkość.
Ja bym brał ten motorek...
Bo jak zdecydujesz się na jakieś sportowe klimaty, to narazisz się na kpiny i uwagi innych użytkowników... 50-80 ccm to za malo jak na ścigacza... Bo w ścigaczu wygląd to nie wszystko. Musi mieć odejście, Vmax no i jakoś brzmieć...
Ładny jest :).Tam chyba jest silnik Minarelli AM6 ?.
Węgrzy swoim motorkiem wyznaczają nowe trendy. On nie naśladuje niczego czym nie jest. To taki kompromis pomiędzy crossem a miejskim motorkiem - wszechstronny, uniwersalny. Taką maszyną będziesz bez problemu jechał szybko w mieście, ale również i po polnych koleinach i głębokich kałużach...
Witam, osobiście proponuję model trochę droższy ale za to najlepiej imitujący ścigacza.
Romet RS 50, dlaczego właśnie ten? Dlatego że ma szałową stylizację, krzykliwe malowanie, dobre osiągi jak na pojemność 50, tarczowe hamulce hydrauliczne, koła 17tki i co najważniejsze pełny dostęp do części zamiennych i największa sieć serwisowa w Polsce.
Uważam że te atuty deklasują konkurencję:)