Cześć, głowie się ponieważ chcę kupić zarówkę z wejściem takim, 'bańka' ale żarówkę H4 Xenon.. Co wpisać na allegro aby takowa mi wyskoczyła, bo już widziałem takie żarówki i np. sklep motoryzacyjny 'skuterowy' jaki możecie polecić w Warszawie. Najlepiej żeby odrazu tam była taka żarówka :)
klosz nie wytrzyma a dokladnie ten odblask podobno emituja za duzo ciepla ,kup sobie np philipsa za 20 tez sa dobre ja w swoim mam samochodowa ale zwkla 21w tylko tyle ze kolnierz przekladam ,a wtym drugim torosie jest taka zarowka ze krotkie lepij daja niz dlugie
tez ogladalem te zarowki juz kiedys i chcialem wstawic h4-rozmawialem z znajomym elektromechanikem ktory mnie sprostowal ze moze klosz nie wytrzymac a do xenonu potrzebna jest przetwornica ,jesli jakies skutery to maja to ok ale kolega ktory o to pytal w jego routerze napewno nie ma
żaden skuter 50ccm seryjnie nie ma przetwornicy do xenonów, te żarówki revo to nie są xenony tylko imitacja, choć świecą trochę lepiej niż zwykłe żarówki
http://www.rooader.pl/?k=katalog&w=&d=39&d1=48#produkt2983 Czyli ta żarówka będzie świecić lepiej niz zwykła bańka?, i dziwi mnie fakt że na mojej bańce jest napisane 35W a tutaj największa jest 18 ;/