Mam problem, w sumie nawet to nie jest problem ;D
Obok akumulatora, pod podłogą znajduje się drugi tak jakby pojemnik. Gdy go otwieram jest on pusty. Ktoś wie co to może być?
P.S. Zaraz spróbuję wrzucić fotki.
Mam problem, w sumie nawet to nie jest problem ;D
Obok akumulatora, pod podłogą znajduje się drugi tak jakby pojemnik. Gdy go otwieram jest on pusty. Ktoś wie co to może być?
P.S. Zaraz spróbuję wrzucić fotki.
Dobra, tu są fotki:
U mnie jest to samo, zazwyczaj obok aku powinny być bezpieczniki a tu puste ;d
Hehe, Pat, może ktoś w barracudach maryche w tym przez granice przemycał ;D
Ja w Skodzie kiedyś też miałem fabryczny schowek na narkotyki;-)
może w tej samej budzie jest montowany inny silnik dlatego jest miejsce na jakiś element.
ja bym to wykorzystał jako schowek na narzędzia ostatniej szansy ;)
Ja kiedyś w Keeway'u miałem w tym samym miejscu pod podłogą moduł od alarmu.Takie czarne pudełeczko,parę kabelków i bezpiecznik.Nie wiem czy ty masz alarm w swoim ?
Nie, alarmu nie mam ;) Może to na to ;)
Bartek, w tej budzie były tylko 2T montowane ;)
Może w jakiejś innej marce ten element jest montowany w skuterze 4T i tam mieści się np. CDI, cholera wie po kiego grzyba taki schowek zrobili :D
Ryglos a powiedz jak żeś zrobił tą blaszaną podłogę ? Czy była standardowo w skuterze ?
Standardowo była ;D Bez niej to by dziwnie te plastiki wyglądały. Aha, ale można gdzieś skombinować taką blache, wyciąć, tylko to chyba już osoba która sie na tym zna i ma czym by to musiała zrobić. No i przykręcić wkrętakiem.
P.S. tam od tego jest wylot powietrza z przodu, i gdzieś to idzie ten wylot, ale z wierzchu skutera go nie widać.