co sodzicie o nsr 125 ??

co sądzicie o nsr 125 wersja jc22, ile pali itd. Interesuje mnie zablokowana i czy można niż jeździć na prawku A1

Motocykl jak najbardziej ok, spalanie jest dosyć wysokie bo to 2T, myślę że ok 6l na 100km.
Możesz nim spokojnie jeździć na Prawko A1

PS. dlaczego chcesz zablokowany??

Poniewałgdy jest odblokowana to chyba nie mogę jezdzic na prawku A1 przynajmniej ja tak myślę

no nie bo wtedy ma więcej koni niż pozwala prawo i jeździ za szybko.
Ale na karcie motorowerowej też nie można jeździć skuterem odblokowanym a mimo to chyba każdy odblokowuje i jeszcze tuninguje skuter ;p

No to może ale wole kupić zablokowan? a potem sam odblokował:d

będzie Ci chyba cię?ka znaleźć bo NRS’ek nie produkują już kilka lat a ten kto kupić nową to pewnie już dawno odblokoważ.

Pewnie masz racje. Tylko ja bym kupić odblokowan? tylko boje się ze gdy mnie policja złapie to mogę miećprzejeb…

[ Dodano: 2008-08-21, 11:07 ]
A mam jeszcze jedno pytanie czy mogę zablokowac odblokowana nsr ??

z tego co wiem to nsrki sa blokowane na module,wydech,kolektor,i na samym koncu odblokowywania trzeba zmienić zebatki.

więcej znajdziesz na 125.pl

nie, nie reklamuje innego forum ! to jest pomoc !

Nikt by Ciż o to nie oskar?y?, to jest forum typowo skuterówe, a że są tu działy motocykle to tylko dlatego, że boss chciał :wink:

no spalanie to do 7 dochodzi jak się ostro jezdzi kumpel ma z miejsca tak do 50 tys obr ma muła ale puzniej idze te 155 :stuck_out_tongue:

Motomaster napisał:

kumpel ma z miejsca tak do 50 tys obr ma muła ale puzniej idze te 155 :p

:shock: dobry ten kumpla silnik jak po 50 tyś. kręci :lol:

Przy 50 tys tylko 155? Coś mało :smiley: Nsr fajny sprzęciek. Podobno dużo żywotniejszy od apki rs Szkoda ze jej juz nie produkują. Mogli by zacząć i nową wypuscić zamiast cbr

Przy 50 tys tylko 155? Coś mało :D

Bo się pasek po zębatkach ślizga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A tak na serio to pewnie chodziło o 5 tyś obrotów, jak się szybko piszę to tak jest xD Znajomy ma taką nsr tylko ze starą, ale silnik nie?źle się trzyma, koło 20 lat ma i jeździ dobrze, także żywotny jest, mocy też ma bardzo dużo w końcu około 30 koni. Ja bym polecał.

TAK chodziło 0 5 TYŚ p OBR