o to efekt po założeniu niebieskich żarówek
o to efekt po założeniu niebieskich żarówek
Pierwszy lepszy radiowóz i ci dowód zabiorą, za przednie światło niebieskie. Już to przerabiałem bo kupiłem se kolorowe diody. Deska rozdzielcza najlepiej jest podświetlana na zwykłej żarówce. Jak dałem na podświetlenie białą, zieloną, niebieską, czerwoną, to prawie nic nie podświetlała. Więc zostawiłem zwykłą, za to pozmieniałem se zwykłe żarówki na diody na desce rozdzielczej - kierunkowskazy z żarówek dałem diody zielone, światła długie - tutaj dałem niebieską diodę.
Podświetlenie świetne, całe gimnazjum padnie z wrażenia.
i po co pokazujesz to na forum? dla spamu?:E
To że pokazuje to nic złego. Po to jest forum aby prezentować swoje maszyny i poznawać opinie innych. Nie jestem fanem takich przeróbek w oświetleniu zewnętrzym bo później jeżdżą skutery-choinki a później reszta normalnych skuterowiczów mają taką a nie inną opinię. Do podświetlenia zegarów wsadź zwykłą białą żarówkę ( według mnie byłby dużo lepszy efekt bo sam już próbowałem z różnymi kolorami ) a do światła postojowego wsadź białą żarówkę obowiązkowo no chyba że chcesz stracić dowód przy pierwszym zatrzymaniu przez miśki. Jak dla mnie te oświetlenie to kicz.
W mojej galerii jest przykład na 3 mocnych niebieskich diodach - ale zrobienie na diodach wymagało ode mnie dużo roboty i do tego musiałem nieruchomo trzymać całość przez 3 minuty aż klej stwardnieje