Co sądzicie o wydeszku Giannelli Silencer na końcu kolektora przy cylku na mocowaniu ma sprężyne ??
Na twoim miejscu nie kupowałbym wydechu gianelli, moim zdaniem są to słabe tłumiki
a jaki byś mi polecił oprócz yasuni i lasera
[ Dodano: 27-01-2009, 10:16 ]
a zwiększył by ten wydeszek przyspieszenie
Jak masz serię to tecnigas next-r(czy jak to się tam pisze)
seria ale jakoś nie mam przekonania do tecnigasa jak pożyczałem to strasznie długi
wszystkie beda dlugie taki urok sporta
długiż?? to zerknij na tecnigasa rs II i dopiero powiedz ze dlugasny :P:P Do serii jak najbardziej tecnigas next-r
next r jest na s&d na promocj 400zl chrom do minareli hor.
Tecnigas da Ci dużo na osiągach po dobrej regulacji i tani jest, jak chrom za 400 zł.
przed chwilą czytałem stare tematy to corey mówił dla kogoś że giannelli to dobre wydechy teraz sam już nie wiem czy brać ginnelli czy poczekać i wziąć tego tecnigasa
ja o giannelli nic nie słyszałem, a tecnigasa w SKUTER’ze opisywali b.dobrze, Siwy mówił że mu dał jakieś 8-10 km/h.
Giannelli Silencer <- jak sama nazwa wskazuje jest to silencer czyli poprawia tylko dźwięk !
Tecnigas Next-R <- Do serii bardzo dobry wydeszek
Laser X-Pro <- Chyba trochę lepszy do Teca …
Poza tym twój skuter jest już taki że większość tuningowych wydechów będzie długa … tak jak w hrr
a jaką role grają te sprężynki ??
[ Dodano: 27-01-2009, 13:05 ]
czytałem na innym forum że silencer jest wydechem cichym w swojej klasie i poprawia osiągi
sprężynki przy wydechu ? one go “trzymają”
Może i ten silencer coś daje ale na 99% nie jest lepszy od next-r czy x-pro ;]
na pewno nie jest lepszy...ja ma tecnigas'a next r i latam na nim apkom 115kh/h...wypaliła się tylko koncowka...ale kazdego to kiedys czeka :-PRudY napisał:
Może i ten silencer coś daje ale na 99% nie jest lepszy od next-r czy x-pro ;]
No jeszcze ewentualnie możesz kolego brać LeoVince TT który też raczej poprawia sam głos :-/
tecnigas lepszy... :roll:Adverion napisał:
możesz kolego brać LeoVince TT
a leovince tt coś poprawia czy nie ??
Cabretti napisał:
a leovince tt coś poprawia czy nie ??
poprawia nie wiele.
wszystko wyjasnione gianelli robi dobre wydechy ale silencer to jest jeden z najnizszych modeli.
bierz tecnigasa albo lasera i się ciesz.
zamykam