CO SĄDZICIE O TYM STALKERZE?

Chcę kupić ten skuter. Co o tym myślicie?

http://www.allegro.pl/item461243547_gilera_stalker_full_tuning_polini_110km_h_n_runner.html

moze byc jak za taka cenę

proszę więcej, doradzcie mi! zalezy mi na czasie

[ Dodano: 2008-10-16, 22:06 ]
Pozdro również!

Po 1 to sport - nie ma na pewno 14KM…
Leci pewnie ok. 100km/h, ale i tak się opłaca za te pieniądze.

mnie zastanawiają 2 rzeczy ,czemu nie ma tego filtra co w opisię i czemu w jaska jest wkręcona śrubaż?

tak jest umocowany, a filrt stozkowy dlatego ze kolo nie ma czegos tam (jakis nakladek czy cos)

proszę o więcej opini, powaznie rozmyslam nad jego kupnem

Za taką cenę jak najbardziej tak.

A do jakiego celu chcesz go? Stuntą

PS: Jak koledzy powiedzieli, nie ma tych 14 KM, co najwyżej …<12

no mysle ze pozniej do stuntu tez :wink: gdzie można kupić do takiego skuterka crash pady i stelaż?

proszę o więcej opini na temat skuterka

gdzie można kupić do takiego skuterka crash pady i stelaż?

trzeba robić samemu. crashpady z jakiegoś teflonu albo erlatony (chyba dobrze napisałem) a stelaż sam spawasz :P, ale początkującym stelaż może narobić więcej szkód niż pożytku :/ stelaż zrób dopiero jak opanujesz jazdę na gumie.

dlaczego nie stelaż co się moze stac? ;o

Stelaż jest przydatny jak już się nauczysz “gumować” :stuck_out_tongue: Dopiero zaczynasz więc Twoje ruchy będą gwałtowne, wiec uderzysz stelażem pełną piz… w asfalt i masz pogietą rame, połamane plastiki i lądujesz na tydzień w szpitalu :P. Jak opanujesz jazdę to wszystko będzie się działo płynnie i spokojnie, więc nic się nie stanie, bo będziesz umiał delikatnie opuścić stelaż na asfalt :slight_smile:

Starguj może na 3…
Ta śruba wygląda jakby była wkręcona w wydech ale to jest normalne mocowanie wydechu, nic nie kombinowane.
14KM to on ma chyba ten sporcik + seryjny;p

wycofał się ze sprzedarzy za taka cenę za jaka sprzedawal :s

eh, a macie jakieś fotki ze skutereami do stuntu (stelaze crashpady itd)