co sądzicie o tym speedfightie??

myślę że to dobry dział co do mojego tematu mam pytanie czy ten peugeot z tego linku http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1105317 czy : 1jest wart swojej ceny ??? 2 jest lepszy od piaggio nrg ?? 3 czy dobrze się sprawują ???4 czy możliwe jest że na częściach które posiada osiąga ponad 100 km/h ?? wszystkim dziękuję za odpowiedź i przepraszam moderatorów jeśli pomyliłem dział :slight_smile:

Wart jest swojej ceny na pewno jeśli ma te części co są napisane.
Czy lepszy od piaggio nrg? zależy po jakim tuningu jest to piaggio… bo od serii na pewno lepszy…
Osobiście nie mam przekonania do Peugeotów…
Pójdzie ponad 100, poszedł by nawet 120-125, jeśli byś włożył lepszy wydech, bo z tego co widzę, to jest next-r, a do tego cycka to bardzo słaby wydech…
Ogólnie bym go nie kupił, bo nie wiadomo jaki przebieg ma ten cylinder i ile wytrzyma jeszcze tłok i pierścienie… Możliwe że już jest zakatowany- nikt ci prawdy nie powie, musiałbyś sprawdźić sam…
Poza tym będzie ci bardzo dużo palił…

Podsumowując- ja bym go nie kupił… szukał bym coś jakieś Piaggio lub Rox, SR…

- Cylinder Malossi MHR 70ccm
- chromowany tłumik Technigasa
- gaźnik 19mm Malossi

coś mi nie gra :) ale za tą kasę się opłaca :)

Jeśli masz niedaleko to podjedź i oblukaj. W speedach jest ten wahacz… Więc przejedź się i zobacz czy nie ściąga. Tam łatwo rame pogiąć. Osobiście - ja jezdzilem 3 skuterami z takim wahaczem i każdy miał krzywą ramę… Jeśli prosta to spoko. Zapytaj jaki przebieg, obczaj jego stan ogólnie. Targuj się na 3000-3200;)

dzieki za odpowiedzi , do zamknięcia.

tylko ciekwe ile wał wytrzyma przy MHR?