Co sądzicie o simsonie

Czy warto zmienić chińskiego skutera ze sportowym wydechem na simsona s51 lub sr50. Jak z częściami do tych simków czy bardzo się psują czy nie? Jak jest z tuningowaniem takiego simka ? Dziękuje za dobrą odpowiedź piwko lub pomógł stawiam !!

Jeżeli wygląd Ci nie przeszkadza to się opłaca. Części jest dużo na allegro. Zarówno seryjnych jak i tuningowych
Aha, i simak się raczej szybko nie zepsuje o ile jest zrobiony na dobrych częsciach a nie na chińskich podróbkach

Simson to nic ciekawego i szkoda na niego kasy, kumpel z cylem 70ccm dostaje od mojego seryjnego neosa ostro po dupie :stuck_out_tongue:

dzięki wielkie a ilo osobowy jest on i jaką mocą dysponuje 50 i 70

no oczywiście 2 osobowy

a nie lepiej zrobić swapa do swojego chinolaż :?:

bierz simka :mrgreen: spoko to się nie psoje za czesto załozysz cyla 60-70 i lecisz 90->km/h :lol:

janica94 napisał:

no oczywiście 2 osobowy

a nie lepiej zrobić swapa do swojego chinolaż :?:

Właśnie lepiej zrobić swampa zapłacisz mniej a będziesz miał o niebo lepsze efekty :roll: to jest najlepsze rozwiązanie ;-)

simka możesz kupić jak chcesz biegówkę, ale ogólnie ja i tak bym nie brał, woel swojego chinola…
Nie podoba mi się, jakiś dziwny ma dźwięk, stary, i weług mnie to wstyd tym jechać xD
jedyny plus to to że części są tanie.

taaa są tanie 100zł za cylinder z tłokiem ale v-max po dobrym dotarciu to 65km/h i tu pewnie się zacznie ze się nie znam :D. Na tych cylkach zrobisz max 10k to jest takie max oile będziesz lal dobre oleje :slight_smile:

no a ile km chciałeś zrobić na bardziej wysilonym cylindrze?
i nie przesadzaj że poleci 65 bo mój sąsiad ma simsona seryjnego wersję z 4 biegową i leci mu do 80/85. jedynie jest tylko po całkowitym remoncie.

Mafioz napisał:

4 biegową i leci mu do 80/85.

No tak ale moze mieć wieksza zebatke i juz zawyża a co do tematu to wielu ale to wielu moich kumpli mna simki i nie ma weekendu zeby czegoś nie robili a jak nie robią to pojadą dalej i nie wiedzą czy wrócą po 2 to jest stare wszystkie blachy wyhehłane (luzy mają) i jak jedziesz to jedna wielka orkiestra się robi a zeby nie bylo ze ja taki przeciwnik simków- masz 4t czy 2t tego chinolaż??? jak 4t to zamieniaj się szybciej niz to mozliwe bo ci ktos sprzatnie sprzed nosa

bierz simka ci mowie…co to za jazda skuterem i to jeszcze chinołem…ja tam teraz bym brał simka…bo co to za jazda jak biegow nie zmieniasz…jak widzisz części tanie, naprawic mozesz sobie sam i osiagi lepsze niz w skuterze i to mniejszym kosztem :lol: