Mam do was pytanie : Jakie są wasze opinie o Malaguti F15??
Możliwe że bym je kupił…
Jak dla mnie to niezły skuterek. A co najwazniejsze markowy sprzet. Malaga F15 o ile się nie myle ma silniczek Minarelli Horizontal LC czyli bardzo dobry w miare mocny. Opcji tuningowych do niego jest bardzo wiele. Nie ma problemu z dostepem części tuningowych jak i zamiennych. Jedyne co mnie zniecheca do tego skuterka to jest jesgo wielkosc. NIc więcej. Troszke przymaly jale jak się jest nie za duzym czlowiekiem to no problem
Miałem f15 i była całkiem ok. Ale miałem już dwa sprzęty tej marki (f12 i f15) i f15 popsuła się po tygodniu… f12 parę miesięcy po kupnie. Ja nie jestem jakoś super do tego przekonany, możliwe że trafiłem na szrot. Niby silnik minarelli ale roxy jakoś mniej awaryjne;/ Malagi są z włoch, a tam się jeździ prawie cały sezon. Jak masz brać to posprawdzaj wszystko czy nie jest strasznie zużyte, dokładnie wszystko oglądaj parę razy.
F15 była super dopóki się nie psuła. Nie wiem co było bo wtedy się nie znałem na skuterach. Jeśli chodzi o jazdę, całkiem przyjemnie i wygodnie (lepiej niż na f12). Zegary czytelne. To chyba tyle.