Co sadzicie na temat wariatora Top Racing Next Generation??

A wiec tak jak w temacie. Trafia mi się do kupienia takie wario w niskiej cenie i jest ono nowe. Prosze o jakieś opinie na jego temat.

wg mnie to jakaś marna kopia hebo ale nie wiem nigdy nie maiłem z nim do czynienia ani nikt w moim otoczeniu też nie maił.

Zależy za ile możesz je kupić… i na pewno będzie lepsze od seryjnego :slight_smile: Nowe w sklepie kosztuje niecałe 200zł.

właśnie ja mam za 175 :stuck_out_tongue: Nowe

ja bym dolozyl 50 zl i kupil malossi :slight_smile:

tylko jak bym mial z czego :smiley: A wcale nie 50 bo malossi kosztuje 230 na jednosladzie. a srednio chodzi 250 takze wiesz :stuck_out_tongue: liczyć 100 z przesylka.

Top Racing? Hm. Ja bym się raczej w to nie bawił, to jest jak dobry zamiennik serii, raczej niewiele Ci da.

a skad to mozesz wiedziec miales to wario??

jak niemasz kasy to kupuj s6 sport pro za 204zl na S&D jest to nowe wario o którym nic niewiadomo wiec mozesz wyprobowac i podzielic się z nami opinia :stuck_out_tongue:

[ Dodano: 17-01-2009, 13:53 ]
do waria jest dolaczona srednia sprezyna i 5g rolki

Nie, nie miałem ale znam tą firmę. To tak jak RMS z tym że trochę pod chodzi pod tuning, nie wiem czy tylko nazwą.
Brat cioteczny ma to wario u siebie. Poprostu, dobry zamiennik. Lepszy od RMS ale daleko mu do Hebo i innych.

myslisz ze takie kiepskie jestą??? Prosze o więcej opini.

te wario jest takie jak mowi PodLy, dobry zamienik zawsze mozesz wziosc uzywane wario hebo albo malossi :->

to nie kupuje jego. Dozbieram na małossi. Mozna Zamknac.

Dziekuje :smiley: