Co powiecie o Derbi Predator / gp1

Witam jestem tu nowy :mrgreen: i chciałbym się zapytać co sądzicie o skuterze - Derbi Predator / gp1 . Interesuje mnie spalanie, przyśpieszenie, v-max, czy chodzi jak wiertarka, żywotnosc silnika, ew. czy nadaje się do jakiegoś tuningu mechanicznego… Zastanawiam się nad jego kupnem ale nic o nim niewiem bo po prostu nigdzie nie mogę znaleźć :-/ pozdrówki

Spalanie to około 3 l na setke. Nie chodzi jak wiertarka, tylko jak odkurzacz :mrgreen: to skuter więc nie ma fajerwerków, o dźwięków to pogadamy jak będziesz kupował jakąś 600ccm :smiley: Przyspieszenie- nie wiem :smiley: ale vmax to około 80kmh (zależnie od wagi kierowcy) Silniki są dość żywotne z tego co wiem i nadają się na lekki tun. Pozdrowienia dla ciebie i miłej zabawy nowym skutem :slight_smile: Jesli pomogłem - kliknij ,Pomógł,

hmm a mam jeszcze jedno pytanie chlodzony ciecza czy powietrzem ??? i jak bywa z częściami bo wiem że te skutery sa rzadko spotykane w Polsce ( czyli tylko z wlasnego importu ) i może byc problem z tym… pozdrowki

Chłodzony jest wodą :mrgreen: Części na samym allegro jest dosyć sporo… :sunglasses: