Co myslicie o tym runnerze

Witam

Jestem tu nowy na wstąpie chciałem się przywitaż :))

Mam zamiar kupić sobie skuter. Jeżeli mi się to uda zagoszczł tu na dłużej .

Do rzeczy co myślicie o tym runnerze czy cena jest przystąpna i ewentualnie ile staraż się z targoważ?

http://allegro.pl/item417537357_gilera_runner_tuning_super_stan_exstra_wyglad.html

Pozdrawiam

Powiem tak Runner nawet w dobrwej cenie i nie jest stary no i masz juz zaoszczedzone pieniadze na tuningu optyczny ;]

No właśnie i to mnie przyciągnąćo bo chciałbym za jakiśczas skupić się na tunie mechanicznym :P. A co to za cylinder w ogóle jest włożony ??

I czekam na jeszcze jakieś opinie czy warto

Ja bym go nie kupował:-P Ten cylinder ’ Power Force’ jakoś do mnie nie przemawia :confused:

jezeli chcesz przerabiac to kup bo juz masz kase zaoszczedzona na optyce a mech zrobisz bo nie wiadomo co tam jest mozliwe ze będzie zajechany ;] jak kazdy inny skuter po tuningu

On byl by po to zeby pojezdzic teraz jeszcze jakis czas w zime przejdzie gruntowny tun taki mam plan jak bym go kupil wiec cylkiem nie ma co się przejmowac.

Czekam na dalsze odpowiedzi jeszcze doswiadczonych :stuck_out_tongue:

Nitro Naked napisał:

jezeli chcesz przerabiac to kup bo juz masz kase zaoszczedzona na optyce a mech zrobisz bo nie wiadomo co tam jest mozliwe ze będzie zajechany ;] jak kazdy inny skuter po tuningu

Trzeba liczyć się od razu z wymianę cylka, wału itp. to nie są mały koszta :-/ Do tego ten przebieg 12 tył. ...

Aha no hmm raczej bez przyjrzenia się mu na ?ywo nie wezm?.
Czyli coś zobaczymy jak jeszcze inni się wypowiedza jak beda same negatywy to sobie odpuszcze

Z tego co tam pisze to cylinder dopiero na dotarciu

http://www.allegro.pl/item413326671_gillera_runner_sport_super_stan_nie_yamaha_peugeot.html

Ten sam sprzedający, inny skuter inny przebieg :smiley: Fakt z faktem jest droższy o tył. złotych, ale może tym pojeździsz aż do 18-tki a z tamtym to nie wiadomo :slight_smile:

Hmm 5 tys to już za dużo jak dla mnie za skuter 4 to g?rna granica. A w tym przypadku jeszcze na malowaniu się zaoszczłdza. Chyba pojad?, obejrzł może ten silnik nie będzie taki zly. A tuna i tak mam w planach ale to juz nie kasa od rodzicow :stuck_out_tongue:

Skoro ten cylinder jest na dotarciu to chyba wytrzyma te 2 miechy :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ale czekam na inne opinie moze uchronia mnie od pokonywania takiej odleglosci

A i jeszcze jedno w razie czego do ilu próbowałtargował:)

Jeśli masz w planach tun to ja bym go brać :stuck_out_tongue:

A jak będziesz targoważ, że cylinder trzeba wymienić bo załóżmy kolega miał ten szajs i dotrzeć go nie zd??y? bo zatarł się praktycznie odrazu:P

I że to 70cc a ma LEO ZX, który nie nadaje się pod 70cc :P, że ciężko to potem będzie sprzedać po tuningu :stuck_out_tongue: A na miejscu jeszcze coś zauważysz to też dopowiesz :stuck_out_tongue: hehe

corey ma racją :stuck_out_tongue: Utarguj co najmniej 150 zeta :smiley:

Ok dziękuje wam panowie może w tym tygodniu tam pojadł i no coś ?yczcie powodzenia :stuck_out_tongue:

Jak nie kupie tego runnera to będą szukać innego