Witam Mam zamiar kupi ten filtr powietrza —>http://skuterdoktor.pl/product_info.php?products_id=2314&topSsid=4abb141fab5a5eb76986d141c649fe23 opłaca się czy zostawi serie?
To jeszcze zależy czy masz jakiśtuning
Dawac 130zl za taki stozek to moim zdaniem lekka przesada, ale jak kto woli. Do tego będziesz musial dac jakas krowiasta dysze, a co za tym idzie wieksze spalanie. Takie male btw ode mnie. [u:c45b2defca]KTO CI POZWOLIL DO JASNEJ CHOROBY KOPIOWAC MOJ AVATAR?! ZMIENIAJ GO!!![/u:c45b2defca] :evil: :evil: :evil: :573: :573: :573: Po pierwsze ten avatar nie jest Twojego autorstwa i nie masz do niego praw. Po drugie ovetto pierwszego widziałem z tym avem więc nie sap. Po trzecie regulamin nie przewiduje podziału jednego avatara na jednego użytkownika.Skargi i pretensje możecie mieć tylko jeżeli na zdjęciu jest wasze moto ,albo inni użytkownicy notorycznie mylę was z kimś innym. Typhoon13
no ale mówili że ten stożek jest bardzo dobry i bez tego stożka nie pociągne na tuningu… mam taki tuning cylek polini 70 ccm wario polini wydech yasuni Z PS.twojego awatara nie skopiowałem tylko znalazłem go na google.pl i go nie zmieńie bo od razu go znalazłem a przedtem twojego nie widziałem
Jak masz kase to czemu nie?
“To jeszcze zależy czy masz jakiś tuning” - ten filtr jest zarówno do seryjniaków jak i do skutów po tunie, przynajmniej tak jest napisane w opisie produktu
Jeżeli chcesz mieć moc to bierz ten filtr, większą dyszę i jaaaazda, tylko spalanie Ci nieźle wzrośnie :evil:
[ Dodano: 2008-07-18, 23:34 ]
a teraz co masz seryjny? Czy może jakąś wkładkę? Jak chcesz no to go bierz, na pewno się nada i dostaniesz trochę mocy :mrgreen:
teraz seria
No to bierz ten albo AirBoxa. Przy takim cylku filtr Ci da fajny odgłos i trochę mocy z dołu, do tego dysza to będzie bardzo POZYTYWNIE :mrgreen:
już zamówiłem gaźnik 17.5 mm