Co mi się nie podoba w skuterowo.com?

Więc nie podoba mi się to że nie są publikowane artykuły według daty ich napisania,tylko jakimś dziwnym trafem niektóre akceptowane są piorytetowo przed napisanymi wcześniej,albo wrzucane są jakieś z kosmosu.Druga sprawa to że jest kilka napisanych artykułów,które czekają i nie są wrzucane,a potem nagle dwa jednocześnie.Lepiej by było np systematycznie codziennie,niż przez 2-3dni nic,a potem nagle dwa.Jeśli strona ma się rozwijać to prosiłbym wziąć pod uwagę opinie użytkowników bo jak na razie to zauważyłem że się cofamy.Wpisujcie co Wam się nie podoba.

http://www.skuterowo.com/forums/topic/skuterowocom-co-mozna-poprawic

Zapraszam do tego temu :D

Hugo. Błagam Cie. Tworzysz już 5 wątek o tym co Ci się nie podoba. Widocznie jest jakiś klucz według którego są dobierane publikacje. Być może te, które widnieją w kolejce nie będą w ogóle publikowane?
Po co szczujesz ludzi na redakcję? I tak skończy się jak zwykle.

Nie szczuje,tylko pisze co mi się nie podoba osobiście.

To swoje uwagi zawieraj w jednym swoim wątku, a nie w 5.

Jak będę chciał :P Jak ktoś po raz setny robi posta,który skuter kupić,albo czy wybrać 2T/4T to dobrze.Wkurza mnie że w przeciągu tygodnia będą 3 artykuły dotyczące Prawo Jazdy AM.

HugoBoss napisał:

Jak będę chciał :P

Jak bede chciał to...
Zapoznaj się z regulaminem serwisu. Nie akceptujesz go - usuń konto.

Jak ktoś po raz setny robi posta,który skuter kupić,albo czy wybrać 2T/4T to dobrze.Wkurza mnie że w przeciągu tygodnia będą 3 artykuły dotyczące Prawo Jazdy AM.

Widocznie są jakieś powody? Widocznie są one Ciekawsze od Twoich? A może Twój nie nadaje się do publikacji? Ponownie odsyłam do regulaminu.

Wszelkie regulaminy są po to aby je łamać :D Widzę że moja ankieta wylądowała w koszu.Nie ma sensu pisać jakichkolwiek artykułów.

Po primo: dałem link do właściwego tematu
Po drugie primo: przez takie częste tematy o wadach forum traci się użytkowników wg mnie (a tych tematów jakby namnożyłeś)
Po trzecie primo: fakt, nieraz też mnie dziwi te kilka artów "na raz", ale lepsze to, niż w ogóle-i tak artów jest bardzo dużo.
Po czwarte primo: ja dałem 2 artykuły i nic złego nie było.A z Twoimi co się stało w takim razie?To w sumie pytanie do Leszka I Hugo.
Po piąte to już zapomniałem :P