Witam, mój setup to: polini sport 70 malossi multivar 17.5mm + dysza 90 leo vince tt sprzęgło rms race… xD v-max tylko 80… Czy stożek coś tutaj pomoże?? Proszę o porady!
Powinien już być stożek, tylko kup jakiś konkretny np. polini airbox, malossi e5e13 a nie taki stożek za 20zł z allegro
Poprostu go dobrze wyreguluj. Stożek akurat niewiele w tym wypadku zmieńi. Jeszcze raz go wyreguluj, albo jak nie potrafisz zabardzo, bądź nie chce Ci się to oddaj do p. Mielocha wkońcu jak z Obornik jesteś to nie masz tak daleko PS. przydałoby się wymienić sprężynę centralną na jakąś +30%
Powietrze ze stożka też by się przydało żeby miał czym oddychać
Jak bym brał stożek to wiadomo - firmowy. Do Mielocha nie pojadę - za drogo :lol: Co mi da centralka ? Miałem +50% Hebo czarna i było tak samo jak na serii ;]
Stożek by się przydał lepszy przepływ powietrza by był weź coś dobrego np. malossi e5/e13, polini air box, hebo s,popieram Mariana nigdy nie kupuj stożka z allegro bo szajs
Co do regulacji u kumpla w apce sr na cyku dr evolution wario hebo ng sprzegle stage6 i kominie s6 pro replica skut jechał mu 80 z mułowatym przyspieszniem, jak wymienienialismy rolki tez nic nie dawało i tak sobie palnołem żeby 3 rolki zalozył. Jak zalozył to aż się za głowe złapał taka przyspiecha, że z siędzenia zrzuca i v-max 110 licznikowe :shock: . Więc jak chcesz to spróbuj sobie 3 rolki założyć. POZDRO
Stożek ma swoje zalety ale lepiej dać kasę za regulacje niż kupować filtr stożkowy
centralka da ci mocniejszy naciag paska, ale 50% to chyba trochę przesada
strzek byłby dobry do takiego silnika, ale będzie głosniej chodził ja bym dał wkładke filtra stage 6 dobrze wyregulował i będzie gites A i do takiego cylka to zmień wydech bo leo vince tt to jest dobry do serii, a nie od sporta
Ok, myślę przez zimę zmienić wał, łożyska (dla regulacji bo stary wał nagwintowany :/) i może wydech pzdr