Witam zastanawiam się nad tymi dwoma motorowerami wiem że silniki są te same więc chcę tylko wiedzieć który ma leprze wykonanie chodzi mi o rocznik 2013 (który ma lepiej spasowane plastiki, lepszy lakier, naklejki)
myśle że router jest troszkę lepiej wykonany i sprawdz czy barton ma wskażnik paliwa bo chyba nie ma a router na pewno ma oby dwa to chinole składane w polsce silniki te same ale waga chyba inna router 102kl a barton 82 kl i barton jest niższy pozdro
Co za bzdury??? Radzę sprawdzić dokładnie zanim się kogoś wprowadzi w błąd! Każdy wymiar WS'a jest mniejszy od fightera o kilka centymetrów, waga jest ta sama lub router jest lżejszy (w zależności na jaką stronę się spojrzy inaczej podają...).
Będąc w sklepie pytałem sprzedawcę jak ma się do siebie jakość Routerów, Bartonów i Junaków. Powiedział, że router jest najgorzej wykonany, bo to jest produkt Rometa przeznaczony do hipermarketów. Z jednej strony to prawda, Nie widziałem Junaków ani Bartonów w hipermarketach a Routery owszem są. Z drugiej strony mógł mnie w ten sposób chcieć namawiać do zostawienia u siebie większej ilości gotówki...
a ja własnie miałem na odwrót jak byłem sie pytac o junaka,routera
to sprzedawca mi polecił routera
Romet nie chce żeby tanie maszynki były kojarzone z tymi fajniejszymi i droższymi maszynami z serii 7XX więc te oklepane maszyny sprzedają pod marką Router. Weź porównaj wykonanie dowolnego "sportowego" routera do choćby 700 czy 717 2T różnicę w jakości widać.
Mimo wszystko jeśli chcesz jeździć wygodnie wybierz Routera - ma wyższą kierownicę i jeździsz na nim bardziej prosto, wygląda mniej sportowo - wg mnie lepiej.