Co ma lepsze wykonanie, Barton Fighter 2013 czy Router WS50 2013?

Witam zastanawiam się nad tymi dwoma motorowerami wiem że silniki są te same więc chcę tylko wiedzieć który ma leprze wykonanie chodzi mi o rocznik 2013 (który ma lepiej spasowane plastiki, lepszy lakier, naklejki)

myśle że router jest troszkę lepiej wykonany i sprawdz czy barton ma wskażnik paliwa bo chyba nie ma a router na pewno ma oby dwa to chinole składane w polsce silniki te same ale waga chyba inna router 102kl a barton 82 kl i barton jest niższy pozdro

Co za bzdury??? Radzę sprawdzić dokładnie zanim się kogoś wprowadzi w błąd! Każdy wymiar WS'a jest mniejszy od fightera o kilka centymetrów, waga jest ta sama lub router jest lżejszy (w zależności na jaką stronę się spojrzy inaczej podają...).
Będąc w sklepie pytałem sprzedawcę jak ma się do siebie jakość Routerów, Bartonów i Junaków. Powiedział, że router jest najgorzej wykonany, bo to jest produkt Rometa przeznaczony do hipermarketów. Z jednej strony to prawda, Nie widziałem Junaków ani Bartonów w hipermarketach a Routery owszem są. Z drugiej strony mógł mnie w ten sposób chcieć namawiać do zostawienia u siebie większej ilości gotówki...

a ja własnie miałem na odwrót jak byłem sie pytac o junaka,routera
to sprzedawca mi polecił routera

Romet nie chce żeby tanie maszynki były kojarzone z tymi fajniejszymi i droższymi maszynami z serii 7XX więc te oklepane maszyny sprzedają pod marką Router. Weź porównaj wykonanie dowolnego "sportowego" routera do choćby 700 czy 717 2T różnicę w jakości widać.

Mimo wszystko jeśli chcesz jeździć wygodnie wybierz Routera - ma wyższą kierownicę i jeździsz na nim bardziej prosto, wygląda mniej sportowo - wg mnie lepiej.