Co dobre na v-maxa.. minarellka

kupuj zebatki a wydech to juz później sobie kupisz jak kase uzbierasz…jakis lepszy nawet…taniej ci jak na razie zebatki wyjda i zawsze odczujesz wiekszy v max

PO co mu zębatki ?? Jak kupować to coś konkretnego… Najlepiej dozbieraj i kup wydech, albo uzbieraj na coś więcej. Pamiętaj, nie ma osiągów tanim kosztem !!!

Zębatki to bardzo głupi pomysł.
A XpS tak śmiga nie za dużo :stuck_out_tongue: NIe wiem czemu tak one mają :stuck_out_tongue: Jeździłem już dwoma o oba tak koło 80 śmigały.
Moduł masz odblokowany ?
Jak nie to odblokowany moduł kup.

Wydech za dużo ci nie da na serii. Maks 10 km no może 15 jak wsadzisz większa dyszę i stożek, bo akurat w biegówkach ten patent się sprawdza ze stożkiem i dyszą.

Na moje najlepsze wyjście to zakup stożka ( najlepiej polini air box) i dyszy większej. Tak koło 100 dysza będzie potrzebna :stuck_out_tongue: ewentualnie można się pokusic o większy gaźnik np z derbi 14 mm albo z tzr 16 mm bo 17,5 to za dużo do serii :wink:

Mój gaźnik po tuningu by me ma teraz jakieś 13-14mm ^^ szkoda, że nie ma kiedy złożyc moto i sprawdzić jak wpłynęły na niego nowe mody :stuck_out_tongue:

A zębtaki jak zmienisz to stracisz dużo przyśpiechy. Ewentualnie jak poczujesz trochę więcej mocy to możesz założyc na przód zębatkę o 1 ząb większa :wink:
Nic więcej z napędem nie ma sensu kombinowac. Chyba, że ewentualnie z tyłu zębatkę o 2-3 zęby mniejszą.

Nie ma co kupuje zębatki :smiley: Nie mam góry hajsu, żeby kupić wydech za 6-7 stów… gdyby tak było to pewnie bym was posłuchał :stuck_out_tongue:

gumispro, a nie mozesz używki poszukać? Napewno kupiłby coś :wink:

lol … zawsze tak kase wywalasz ? Nie możesz poczekać chwile pojeździć tak jak jest a potem kupić wydech i zyskać i na tym i na tym ?

No to po co Ci inni tyle doradzali, żebyś nagle stwierdził, że nie masz góry kasy… troszkę dziwnie :shock:

chciałem się upewnić czy dostane w tej cenie jakiś dobry używany wydech ale nikt o tym nie wspomniał czyli wnioskuje, że nie i, że muszę kupić za jakąś kosmiczną cenę to wole jednak zębatki

600zł kosmiczna cena ? Pare miesięcy szporowania i gotowe :confused:

Hahahah, fakt, bardzo dużo jak na wydech … Niech zobaczy wydech do mojego runnera … Ciekawe co powie .
Wino

teraz mam 400… możecie mi pomóc jakąś używkę znaleźć?

Nie lepiej zaoszczędzić i kupić nówkę narwańcu ?!

np taki http://www.allegro.pl/item528309531_sportowy_wydech_leovince_v6_tzr_rs_am6_yasuni.html

sebek to jest nawet dobre co wysłałeś nie jest zmęczony życiem ten wydech widać po foto co mówicie duży przyrost przyspieszenia i v-maxa będzie jak to kupie?

Mówiliśmy ci już 100x ! TAK ! Odczujesz na 99% !

Kiedy włożysz wydech warto pomyśleć o Większej dyszy w gaźniku 90-75 i stożkowym filtrze np. Polini Airbox :stuck_out_tongue: Polecam :P, bez takich zmian wydeszek nie będzie dawał z siebie nawet 70% mocy :stuck_out_tongue:

Padło dużo odpowiedzi ZAMYKAM na prośbe autora odblokuje