CHINOLEC :D

Witam! Mam zapytanie… Moj sprzecik to chiński 4-sąwek dosc znanej firmy Motobi xd… ma 6ooo na karku ;/ no i chcem cos pozmieniac w nim ale potrzebuje dobrej porady… Napiszcie w co warto zainwestowac… Dodam ze mam juz wario Naraku HS (przyspiech miodzio) Blagam nie robcie tematow zeby sprzedawac chinolca i kupić cos oryginalnego… znam to na pamieć… wiem ze to są zlomy ale na nic innego mnie na razie nie stac… Interesują mnie glownie części firmy Naraku i stage6 no może Hebo :slight_smile: Z góry dziekowa!!!

Zmień cylinder na większy :stuck_out_tongue:

No cylinder to wiem… ale co jeszcze oplaca się wstawic? :slight_smile:

nie opłaca się wstawiać nic bo to po prostu jak wyciągnie 90 to jest max. Tylko cylinder sprzęgło dzwon

dużo części da Ci poprawę osiągów, wario sprzęgło ewentualnie gaźnik + stożek, nawięcej da Ci cylinder większy ale nie kupuj wydechu bo on Ci dosłownie NIC nie da, tylko dźwięk. PS. jako że to 4T to na tuning słabo podatne, osiągi znacznie się nie poprawićdlatego mi było by szkoda kasy, kupiłbym co najwyżej cylinder i wario.

Wario mam wiec dokupie Cylek jakis 72ccm sprzedlo i dzwon Stage 6 albo naraku (tanszy) stożek i pasek nowy bo na tym śmigam 6000 :s… To chyba starczy…? Reszta to w optykę :slight_smile: Chociaz juz jej trochę tam mam ^.^

Cylek, sprzeglo, dzwon, gaźnik itp. Mozesz jeszcze modul dac do tjuningu :stuck_out_tongue: albo kupić sportowy. Pozdro

Nie kupuj ani modułu ani dzwonu … dajcie przykład co da dzwon??? Gaźnik może ciutke da … Regulacja zaworów potem na 70ccm naraku tylko bierz

no i może jeszcze gazBox nie jest drogi ale fajnie wygląda no i gaźnik ewentualnie większe dysze jak jest to przekładnia ;] filtr paliwa… i będzie gicior ;]

Ja mam Motobi i mam 15500km na karku już Ja mam cylinder 60 i rolki lżejsze i sprężynki + 50% top rancing’a