Witam jestem posiadaczem niby nie doszłym ale jednak jestem :D skutera Lifan S-Ray 50cc 2T, i zastanawiam się czy nie bardziej opłacalne byłoby kupno czegoś markowego za tą niską kwotę jaką dysponuję :D dodam że skuter kupuję w "rodzinie" z przebiegiem 900km (2013r) za 1000zł :D a mam do wydania 1400, więc czy jest coś sensownego, markowego w tej cenie ?
nie ma. chyba że baaaaaaardzo chcesz zaryzykować 10-12 latka
Dzięki za pierwszą odpowiedź :D tak jak myślałem, dodam że w serii ten Lifan ma 4km więc nawet nawet :D ładnie się zrywa. dopieszczę go trochę i będzie maszna jak talala :D
4 konie to on może ma na silniku i w zasadzie to nic nie znaczy - a ile z tego jest na kole to zależy od jakości układu napędowego
oj uwierz jest dużo :D skuter waży 105kg na sucho, ja waże okolice 80 = +/- 190kg, do 60 zbiera się bardzo ładnie a do 80, to już trochę wolniej :D
...na co ci spokojnie wystarczy 1,5-2,5KM na kole. I zapewne tyle ma.
To nie wiem ile te Routery Bassa, i inny chłam by miało, skoro Apka kumpla w serii 2012. ma 7km i leci odblokowana 95.. licznikowe, jak jedzie równo ze mną to i ja i on mamy 80.. tyle że on ma zapas w manetce a ja ostatnie poty leje :D