Czesc pisałem juz podobny temat ale nie uzyskałem odpowiedniej odpowiedzi. Chce duży skuter do 2 tysięcy w sęsie duży żeby bez problemu wsiadły 2 osoby najlepiej zeby nie był chińczyk. Nie musi byś to jakiś sportowy skuter potrzebuje go do szkoły ^^ No i na weekendowe wypady na ryby. Proszę o parę propozycji by akurat w woj. lubelskim mało skuterów jest na aukcjach :D Dzięki z góry ;)
peugeot elyseo
kymco b&w, dink
Honda Pantheon, HONDA HELIX, Honda PCX, Honda SFX
Same Japońskie czyli najlepsze.
Zapomniałem dodac ze to ma byc 50 :)
SFX jest mały :). Mój kolega ma i 2 osoby się ledwo mieszczą, no ale spod tyłka ładnie wyrywa.
Rozejrzyj się może z Kymco Dink.
Kymco Super 8
Kymco Bet Win
Kymco Bet&Win
a co sądzicie o tym skuterku ?? http://tablica.pl/oferta/malaguti-f-15-2004-r-sprzedam-lub-zamienie-ID1fgLX.html#1f3e8571;r:;s: :)
przebieg rzekomo 4 tysiące ;)
Powiem Ci tak sktuer z 2004 roku i ty wierzysz w to, że ma tylko 4 tysiące? Na 100 procent był cofany licznik, nie bierz tego, lepiej pewnie kupić nowy skuterek.
pasek i rolki + 10tys km
Albo nowy Toros Fresco - to już chińczyk ale ludzie chwalą. Poczytaj o nim troszkę. Lepiej za tę cenę kupić nowy bo używane w tej cenie będą stare i zajechane .
Byłem po ten skuterek nawet kupiłem ale rozwalił sie przy samym domu u typa który sprzedawał smiech na sali. Szczęście ze uczciwy człowiek i oddał pieniądze. ;)
A co się w nim stało, podczas tej niefortunnej przejażdżki?:D
Zaczęło lać jak juz wracałem i poprostu zgasł i nie dało sie odpalic go juz :D
Toros el Loco kosztuje chyba 2300 i tak na oko jest dość duży.. Chińczyk
Wcale markowy nie oznacza że zajechany... po prostu omijaj za piękne aukcje oraz te dobite.. Szukaj czegoś w miarę wiarygodnego.
PS. Nie kupuj jakiegoś chińskiego gówna z marketu za 1300zł, bo będziesz płakał.