Cagiva Mito (mitoRIDER)

Mój sprzęcik : Więc tak: Cagiva Mito 125 ;] 1993 rok, sprowadzony w 1997, w moim posiadaniu od 2007r. :wink: Oczywiście 2T, chłodzone cieczą;) Spalanie na poziomie 3,5L V-max coś ok 140 km/h… może wolny, ale ucieka z pod d*py…:smiley: co planuje w najbliższym czasie? przerobienie przednich lamp na żarówki H4, bo światełka w tym modelu sa sąabiutkie… A ogólnie , to sprzęt nieźle lata;)

mitoRIDER napisał:

Spalanie na poziomie 3,5L

Malutko strasznie :shock: Poza tym mito jak mito. można by przełożenia zmienić, mniej by uciekało, a więcej by latało.

hmm nie wiem czemu ale zawsze w mito mi się podobały mi się tylnie światła :smiley: jak na 125 to v-max trochę przy mały :wink:

I to spalanie to chyba jak na luzie pomykasz masz takie. Poniżej 4 litrów jest niemożliwe zejącie w 125 2t

to zależy od stylu jazzdy:D raz naprawde udało mi się zejąc poniżej 4L… A tak zazwyczaj to mi wychodzi 4-4,5L :smiley:

To twój styl jazdy to dawanie gazu, aby tyle, żeby aby ciągnąć i maks 80 km/h :roll: :roll: Mi 4-4,5 to zazwyczaj w Xr6 wychodzi, więc takie opowieści o małym spalaniu mnie nie ruszają.

Taaaa ja na allegro widziałem ze runn 180 2t pali 5 przy 100 przelotąwie :slight_smile:

Spalanie 3,5l w 2T to nie możliwe, jestem Ciekaw jak to obliczyże?.. xD może licznik Ci k?amieć… zmienione masz zębatki ,że masz taki niski V-max ?

wydaje mi się że mam blokade w tłumiku, bede musiał się bliżej przyjże? i wyje*aż wszystko ze środka…