W czasie jazdy włączyłem postojowe, a że jechałem 50km/h to zaświeciły tak mocno jak nigdy i od razu zgasły. Teraz w ogóle nie świecą. Wymieniłem żarówki, ale to nic nie dało. Strzelam że spalił się bezpiecznik gdzie go znajdę? Drogowe, dlugie, kierunki, stop świecą okej
nie wiem co włączyłes w trakcie jazdy ale NIE MASZ W SKUTERZE ŚWIATEŁ POSTOJOWYCH.
Drogowe i długie to jest to samo.
Masz światła drogowe (długie) mmijania (krótkie) i pozycyjne. Postojowych nie masz.
Powiem ci gdzie masz bezpiecznik jak łaskawie napiszesz co to za sprzęt bo se chyba sam nie zgadnę. Ale bezpiecznik najczęściej jest w chinolach koło akumulatora na jego kablu z “plusem”
Chodzi o światła pozycyjne. drowgowe i mmijania chodzą doskonale. Przez brak świateł pozycyjnych nie mam tylego światła, bezpiecznik już sprawdziłem i wszystko z nim ok. Skuter to chinol generic xor. Myślisz, że wymiana regulatora napięcia pomoże?
myśle że pomoże sprawdzenie instalacji od żarówek aż do prądnicy z przełącznikiem włącznie. pzy okazji sobie możesz pomierzyć miernikiem napięcia