SIema mam problem ze swoim vaporem po tunie który leci tyle samo co wcześniej 75-80km/h tylko ma lepszego buta.
Mam w nim zmienione:
cylek 72cm
dysza 90
wario małossi
rolki 6g
sprężyna biała malossi +
sprzęgło RMS Race
dzwon stage6
pasek naraku bando.
Próbowałem już z rożnymi rolkami i nadal nic to nie dawało, a może dysze dać 85?
Co to za cylinder ?
Pod taki cyl to większa dysza na pewno.
Cylek naraku.
A dysze mam teraz 90 i właśnie chciałbym dać mniejszą 85 bo u mojego kumpla na takiej dyszy nieźle chodził.
leci ci więcej bo na pewno seryjny nie leciał 75-80 ;/
Kolega na serii leci 80km/h sprawdzone z samochodem. Ma vapora odblokowany, moduł Naraku sport, rolki 5g, sprężynę centralna +50%, większe kola 12", dysze 82
Dobrze dotarłeś ten cyl ?
Może jakiś element jest zużyty ? - dzwon, pasek, wario ?
wojtas123, na pewno ci lepiej idzie i nie narzekaj koledze jak miał cyl 50 to vapor lecial 75 -80 licznikowe a wsadzil 80 ccm jest tyle samo tylko ze wtedy nieźle zawyżał a teraz pokazuje realnie niewiem jakim cudem sam w to niewieże ale jak się przejechałem się z gps na nim to tak jest
Prawdopodobnie masz blokadę na module. Cza wymienić moduł żeby więcej leciał
Nie mow takich rzeczy, bo chlopak moze wywalic kase w bloto. Jak się rozpedzisz na maxa, to Ci odcina zaplon? Czy wszystko dalej normanie pracuje? Jesli odcina zaplon - wymien modul, jeśli nie - to go zostaw.
ReKoRd napisał:
wojtas123, na pewno ci lepiej idzie i nie narzekaj :D koledze jak miał cyl 50 to vapor lecial 75 -80 licznikowe a wsadzil 80 ccm jest tyle samo tylko ze wtedy nieźle zawyżał a teraz pokazuje realnie niewiem jakim cudem sam w to niewieże ale jak się przejechałem się z gps na nim to tak jest :D
Dopkladnie tak samo mialem :D Jadac 60 po wymianie cylka na 80ccm jest to bardzo szybko. Przed wymianą zdawało się jechać wolno ;)
PS: moze linka za wolno się obraca od licznika i pokazuje ze jedziemy 60 a w rzeczywistosci jedziemy 80 :D
albo wczesniej ci zawyzal… A koledze szybciej jedzie bo ma koleczka wieksze proste Sprawdz z gps