Brak mocy - Kymco Agility.

Wczoraj czyscilem gaznik poniewaz skuter mi przerywal przy dodawaniu gazu a obrotomierz wariowal nic to nie pomoglo potem mi sie udalo jakos przejechac lecz nie mial mocy krecil tylko do 7-8 tys a jechal zaledwie 40-45km/h a dzisiaj nawet nie potrafil ruszyc tylko do 4 tys krecil nie wiecej nawet na stopce kolem niechce krecic pomocy!!!

Masz wyczyszczony filtr powietrza? Sprawdź bo może to być cos z modułem. Moze kabelek od aku sie odczepil, lub bezpiecznik (ja tak ostatnio w moto mialem ;D) Świeca czysta i dobrze dokrecona? :p Kiedy olej był zmieniany? ;p nie brakuje go? ;p

Filtr powietrza mam stożkowy 2 dni temu kupiony kable są ok . Bo też nie znam historię tego silnika ponieważ swój zatarlem i jest kupiony używany kupiony gaźnik czyścilem ale jak zawleczke od igilicy dalem o oczko nizej wkrecal sue juz na wyzsze ale przez chwile bo zaraz sue dlawil ii gasl a swieca byla okopcona na czarno i sucha wiec co dalej?

jezu..weź coś jaśniej..

świeca okopcona na czarno? - źle, regulacja na dzieńdobry
po tym stożku regulowałes gaźnik?
na tym używanym silniku ile jeździsz czasu..to na nim odpoczatku takie jazdy? własnie go wsadziłes i tak masz.

Tak na czarno zaledwie 3 dni nim sie cieszylem a jak smiga ll to 50 nie wiecej przy obrotach8-9 tys obrotow . Moim zdaniem za wysokie obrity jak na ta predkosc mam apewno naped to wymiany przy tym iiregulacja zaworoww bo strzela z wydechu