Witam. Od krótkiego czasu posiadam Zipp Quantum R !
Powyżej 2000 km zamierzam ściągnąć blokady. Mam pytanie gdzie są one umiejscowione. Posiadam prawo jazdy kat. A . Więc proszę o odpowiedź... w moim przypadku jest to legalne.. : )
Witam. Od krótkiego czasu posiadam Zipp Quantum R !
Powyżej 2000 km zamierzam ściągnąć blokady. Mam pytanie gdzie są one umiejscowione. Posiadam prawo jazdy kat. A . Więc proszę o odpowiedź... w moim przypadku jest to legalne.. : )
Legalne będzie dopiero wtedy, gdy zmienisz status swojego skutera z motoroweru na motocykl w dowodzie rejestracyjnym
Oraz wykupisz nową polisę OC.
Ach jeszcze jedno google prawdę Ci powie.
Wilczekiller urodzony Wrzesień 18, 1995
Czyli chciałbyś mieć prawo jazdy A
jedyna blokada jest na module .w moim przypadku po wymianie seryjnego modułu na taki z allegro za 28zł v-max wzrosło do ok 73km/h
Mam taki moduł w moim Quantumie R ale nie podoba mi się straszny muł na starcie.
Czasem boje sie wyjechać z podporządkowanej by zdarzyc sie zawinąć.
Czy tez tak masz ? - moze to nie wina modułu tylko np mieszanki.
Jak obroty podskoczą trochę to mknie jak z procy wystrzelony w kilka sekund 55-60 na szafie.
U mnie zajebiście startuje ja mam moduł za 60 zł ale to pewnie nie ma znaczenia i ja nie narzekam na start na światłach. ;p
No moja eRka też ma dziurę podczas startu. Nie dzieje się tak za każdym razem ale jednak dosyć często.
każdy skuter ma takiego kopa chyba że zajechany samochody z skuterem na światłach nie ma co równać bo dobre kilkanascie sekund przewagi na krótkim odcinku uzyska.
jest już temat "Blokady w R'ce" - po co zaśmiecać forum i wałkować to samo????
Dla leniwego kolegi Wilczekiller link --> http://www.skuterowo.com/forums/topic/blokady-w-erce#post-61657