Wie ktoś może gdzie są blokady w Peugeocie ludix trend??? skuter idzie mi 45km/h… po rozkr?ceniu wariatora nie miałem tam żadnego pierścienia, nie mam też zawirowacza spalin na wydechu… jeśli ktoś wie to proszę o pomoc, z góry dzieki…
hmm a moze masz na module, ja tak mialem poprostu mi obroty blokowal, zobacz tez w podwieszonym temacie o blokadach czy ktorejs z nich nie masz, kolega w zipie mial taka blokade i z tego co pamietam to jakis kabelek musial przeciac ale nie pamietam jaki:)
ja już w nim prawie wszystko rozkr?cażem i blokady ładnej nie znalazłem, jak odkręciłem wario to ta blaszka już kiedyś chyba była odkręcona, na tłumiku była taka r?rka z w??ykiem i ją obciożem(nie wim czy dobrze zrobiłem, nic mi to nie dało). Po zdjęciu tłumika jedzie do 60km/h i ma dużo leprze przyśpieszenie. W gaźniku dużo nie kombinoważem ale podobno dysza ma dobry rozmiar, moduł zmieniłem na odblokowany i też nic mi to nie dało… Jak na razie nadal jedzie mi 45km/h
Jeśli ktoś wie czemu tak wolno jedzie niech pisze… z góry dzięki…
na filtrze powietrza patrzaże? już?
Masz to też opisane w podklejonym…
[ Dodano: 2008-08-25, 20:41 ]
I w środku w wydechu może był pier?cionek jeszcze poza tą rurkę
na filtrze nie jestem pewien ale chyba filtr mam cały pusty w środku a jeśli by był? to dużo dałoby zdjęcie jeją? bo na wydechu to myśle że nie ma blokady bo go rozcinażem i tylko katalizator wyjożem
po zmianie dyszy i całej regulacji nawet sporo.
jutro sprawdze czy jest tam ta blokada ale raczej jej nie ma bo filter jest pusty w środku i ma taką r?rke co chyba pobira powietrze
jak ta rurka jest taka dość długa i z mniejsze średnicę, niż gażnior, to jest właśnie bloka :-> da