blokada na gazniku

Witam Wlasnie zajalem się sciaganiem blokady z gaźnika w keeway matrix 07r. Sciagalem ja wedlug poradnika z tego dzialu. Sciaglem caly pierscien. Wsadzilem spowrotem linke z sama sprezyna. foto: http://img369.imageshack.us/my.php?image=gaznikjm3.jpg Nastepnie przykrecilem i odpalilem skutera lecz on bez dodania gazu jechal do przodu i byl na duzych obrotach. Co źle zrobilem ;/? :evil: :evil: :evil: proszę o pomoc

Sciagnales nie to co się należy. Na fotce nie ma blokady pokazanej, wiec prawdopodobnie jej nie masz.

w kewayach nie ma blokad na gaźniku :roll: sa jedynie w ilnikach 4T jak baotin, wilga itp.

fotkę wzialem z neta…ale u mnie wygląda to identycznie.

W kazdym gaźniku wygląda to tak samo. Sek w tym, ze w nie kazdym jest blokada :stuck_out_tongue:

gaźniki 2t wyglądaja identycznie róznia się jedynie pojemnoscia i tym ze jesdne maja ssanie automatyczne a inne manualne. w keewayach nie ma blokad na gaźniku

mi się wydaje czy tu chciałeś ściągnąć przepustnice?? W keewayach nie ma blokady w gaźniku!!

kondziopl3 napisał:

gaźniki 2t wyglądaja identycznie

Wiżkszej głupoty nie słyszałem... Są różne gaźniki... Dellorto, Keihin, Mikuni, itd.

Ale jemu chyba tak ogólnościowo chodziło… i to chyba właśnie przepustnice chciał zdjąć bo miałem kiedyś podobnie i ledwo go złapałem :stuck_out_tongue:

tak to jest jak chce się samemu brac za cos czego się nie potrafi robic ;/ hehe :evil: :evil: a w serwisie w mojej okolicy to jakieś cwaniaki…i znaja się tylko na kingwayach i gorszych badziewiach