Blokada Laser X-pro. POMÓŻCIE!

Witam:) Mam tłumik Laser-Xpro zamontowanego na seryjnym keewayu focusie. Czy to zwężenie przyspawana na początku tłumika to blokada? Jade na nim jakieś 65-70km/h. Z góry dzięki :wink:

weź poszukaj może leniu było już 100 razy TAK TA ZWĘŻKA TO BLOKADA! I naucz się szukac!!!

JA TEZ MAM LASERA I TEZ MAM ZAMIAR ZDJĘĆ Z NIEGO BLOKADE NARAZIE NIE ZAKŁADAŁEM GO, ale wiem że jest tam gdzie masz wejście do cylka to tam masz taką zwężke zespawaną i musisz ją jakos z tamtąd wywalić jak nie młotkiem i śrubokretem to czyms innym :smiley: pozdro [ Dodano: 2008-07-17, 22:37 ] mateuszewski a regulowałes go może ma muła czy jest gitara o i ile Ci wzrósl w0max bo jestem ciekaw :stuck_out_tongue:

ok dzięki, pozdrawiam :wink:

A tak przy okazji, ile prędkości dodał ci ten tłumik?? Też się nad nim zastanawiam

Lepiej odrzu wyjmujcie blokade z niego bo będzie muł ze hej.

tzn, tłumik z blokadą dał mi trochę lepsze przyspieszenie i niewiele v-max. Dzisiaj blokade ściągam, dam znać jakie efekty. Ale na razie mogę go polecić - super wygląd i dźwięk.

mateusz powiec jak zdjołeś tą blokade (znaczy się czym młotkiem??, bo sam nie wiem czym :slight_smile:

[ Dodano: 2008-07-19, 14:00 ]
kondzio a trzeba regulowac ten tłumnik :cry:

dzisiaj ściągnołem blokade v-max nieznacznie wzrósł (70-73), ale zato przyspieszenie rewelacja :smiley: . A blokady nie dało rady usunąć młotkiem, ani niczym podważyć. można w ten sposób tłumik uszkodzić. Ja zrobiłem to wiertarką, zrobiłem kilka dziurek małym wkrętem a nastepnie lekko podważyłem i wyskoczyło. Na koniec tylko trochę wypolerować. I gotowe:) Dzięki za odpowiedzi, i pozdrawiam. ;-

aha a czym polerowac :slight_smile: