http://pclab.pl/news49074.html
amerykanie....
nie chcą dawać wiz i jeszcze szykują się na nasze skuterowo...
Ale jak mówił B.Smoleń, amerykanie są w porządku, najpierw napadną, potem przeproszą, a mnie przez tyle lat nikt ..... nie przeprosił.
Uwielbiam ten kabaret! Często go sobie oglądam dla przypomnienia ;dstatorable napisał:
Ale jak mówił B.Smoleń, amerykanie są w porządku, najpierw napadną, potem przeproszą, a mnie przez tyle lat nikt ..... nie przeprosił.
Co do tematu, to jeszcze nie wiadomo, bo pełno stron ma takie domeny.
Tak czy siak bardzo nie podoba mi się pełna hipokryzji i demonstracji siły polityka USA, a to tylko jeden z jej elementów.
A tak na marginesie tematu "Biedne Skuterowo.com...."
Jakieś 3 tygodnie temu spotkaliśmy się z ekipą na skuterach, niepowiem ale poznaliśmy się na skuterowo.com. Jedna osoba zadała pytanie - czemu jeszcze tu wchodzimy? (user od początku) - odpowiedziałem - dla ludzi. On do mnie - ha,ha,ha... Wkurzyłem się... ale po 5 minutach nadeszła refleksja. Fakt, na początku była rodzina skuteromaniaków, ojciec prowadzący odpowiadał, odpisywał w tematach co chwila, udzielał się, my sie udzielaliśmy..... a teraz.... Leszek nie odpisuje na emaile, nie udziela się na forum, olał wszystko. Ktoś drugi mnie naprowadził - gość rozkręcił interes i teraz liczy kasę a leszcze niech się wypowiadają - komercha pełną gębą.. Nie przytoczę innych słów :)
Ogólnie teraz wchodzę tu z sentymentu , nie ma opieki Leszka itp. Leszku - jak podajecie meila do kontaktu to raczcie odpowiedzieć (chociaż - wal się) a nie ignorujcie użytkowników portalu który nabija Ci portfel. Mam nadzieję że nie zostanę zbanowany jak Pietro, ten który głosił prawdę...
Pozdrawiam
Tak, Barack Obama - godny następca Georgrea Busha (czyli Hitlera 2). Prezydent świata...