Nie wiem czy to zda egzamin Ja co prawda robiłem taki patent z kolegą w jego Rox’ie 110ccm i wuja pana… czyli nie dało rady, ale może Tobie się uda
Nie jebac się wiekszy gaźnik z 21mm i wtedy racing i będzie cud miud i tak jak pisal wilus oversize wiatrak i chwytak i do tego jeszcze wskaznik temp
chwytaka dedykowanego do p/g nie ma
gaźnik chciałbym 24mm ale zobacze jeszcze jak to będzie, ale na pewno nie mniejszy niz 21mm
no i ten wiatrak oversize, tez nie mogę znalezc do piaggio
Chwytaką No problem, kolega wkrętami na chama przykręcił xD
do smugglera napisz pewnie będzie mial. A co do chwytaka to nie ma dedyka tylko uniwersalne
chwytak przy mojej obudowie cyla nie będzie dobrze wyglądać i ciężko było by go tak zamontować żeby ładnie wyglądał a wiochy nie chce robić
ten wiatrak oversize może kupie, jeszcze sam nie wiem
na razie czekam na kase za fele od chinola i będzie mała paczuszka:
Kierownica Downhill STR8
Lusterko lewe F1 Chrom
i sprężnynki sprzegła czerwone małossi
Części zamawiam używane ale w dobrym stanie (od jednego kolegi z j.pl)
[ Dodano: 28-12-2009, 21:33 ]
zaraz wrzuce fotki części
FOTKI KIERY
lustra
i sprężynek
ja mam wiatrak z cpi seryjny oversize, jak by ci podpasił to bym ci mogł opylic
no, dzisiaj przyszło trochę kaski od razu przeznaczam ją na te części co napisałem wyżej, jutro będą wysłane no i jeszcze troszkę zostanie na jutro na %%%
a taak to hmmm nie wiem co tu pisac bo w projekcie nic się nie rusza, może jeszcze w przyszłym tygodniu będą jakieś części bo kaska za robote będzie
No paczke jutro wyślę :PP
Będziesz miał problem z umocowaniem amortyzatora bo ja robię to samo;p, ja kupiłem przedłużkę od p/g i zważyłem trochę u tokarza, amor został od wilgi teraz muszę tylko gwint poprawić w amorze i będzie git
a co ty mi teraz o amorze pitolisz. Ja tym skuterem po SWAPIE jezdzilem juz rok a ten mi teraz z amorem wyjezdza. co prawda trzeba bylo cos zrobić bo mocowanie na karter bylo za waskie ale to stare dzieje teraz to juz tylko tuning :->
aaa to spoko a jak pokombinowałeś?
kurde nic nie piszecie to trzeba odświerzyć
właśnie tak sobie dzisiaj myśle i przypomniało mi się że kumpel ma na sprzedaż Piaggio Zipa starego poniżej 00r. całego w częściach tylko wał jest do wymiany i tak sobie myśle czy zamiast wzmacniać tej chińskiej ramy wziąść tego zipa silnik swój wpakować optyke lekko ruszyć i git. co o tym myślicie ? nie lepiej będzie
za 300zł chyba warto zipka wziąść
Pewnie że warto.
za 300zł ?! Bierz a to już !
Zipa nie kupiłem, kumpel zaczął krecic ze sobie go zrobi i wgl to nie bede się narzucał.
Za to kupiłem gaźnik 21, kask i multiszlifierke.
Jak dzisiaj postanowilem skutera nie będę dalej tuningować.
Składam na tych częściach co mam i sprzedaje.
Mam zamiar zdać A1 i kupić cos większego, konkretnie chodzi o jakiegos sciga.
janica94 napisał:
Składam na tych częściach co mam i sprzedaje.
Mam zamiar zdać A1 i kupić cos większego, konkretnie chodzi o jakiegos sciga.
I to mi się podoba! A nie jakieś beznadziejne samochody(jak niektórzy, nie będę wymieniał kto)! janica94, 5. dla Ciebie! ;)
No do końca tygodnia będzie złożony i wystawiony na SELL.
Do maja mam zamiar kupić maszyne a w tym czasie bede robił A1. (wie ktoś ile je mogę zdawać?)
Jeszcze niedawno miałem chęć zdawania na B1, ale po zobaczeniu kosztów prawka zrezygnowałem.
Do maja mam zamiar kupić maszyne a w tym czasie bede robił A1. (wie ktoś ile je mogę zdawać?)
Mi robienie prawka zajęło 4 miesiące... :P