Siema Chciałbym Wam pokazać mojego squta, a jest nim Beta Eikon 02. Jej prędkość max wynosi coś koło 105 km/h (licznikowe), świetne przyspieszenie! Tuning mechaniczny: - Tłumik Leo Vince ZX - a co jeszcze tego nie wiem, bo nie sprawdzałem … Z optyki: - lusterka - manetki (niebieskie) W planach mam jeszcze pomalowanie - nie wiem jeszcze na jaki kolorek. Czas pokaże FOTY
siema! ladny squt;-D czy mi się wydaje czy to jest silnik yamahy aeroX??? bo identyczny jest…
Mnie osobiście ten sqt się nie podoba ale o gustach się nie dyskutuje…
Posprawdzaj co pod siedziskiem się kryje i napisz. A co do optyka to mizernie.
6,5/10 podobają mi się boczne plastiki w tym skucie ,pomimo ze seria ale przód nie bardzo ,daje 6,5 bo tun jest słaby jak chesz mniejszym kosztem to zrób optykę typu nadkole itp i od razu będzie ładniej
no zdecydowanie nadkole by się przydało bo ten błotnik tylni nie pasuje o gólnie niezły 8/10
4/10 zupełnie mi się nie podoba…
cos mi się wydaje ze to nie powino byc pod gotowym projektem tylko pod projektem robienia tu można jeszcze duzo rzeczy wymieniłeś 3,5/10 ;/ :-?
Mi jakoś kształty się nie podobają
corey93 napisał:
ale o gustach się nie dyskutuje…
Jednym ten skuter może się podobać innym nie…
POwiem tak, skuter nigdy mi się ze zdjęć zbytnio nie podobał, lecz miałem okazję na nim jeździć i widzieć go, to zmieńiłem radykalnie zdanie. Moim zdaniem to najlepszy seryjnie produkowany skuter; szybki(minarelli LC), bardzo wygodny, i do tego ładny. na żywo robi o wiele lepsze wrażenie. Dla mnie świetny skuter.