hejka chce wam przedstawić mojego skuta jest to mało znany i spotykany rodzaj bety ale nie zawodny i z silnikiem minarelli Z tuningu mechanicznego to: -cylek Polini 70 sport -wario Polini SC -pasek Polini kewlar -filtr stożkowy Polini Air box -sprężynki na sprzęgle Polini nie pamiętam ile % -sprezyna centralna Hebo 50% -membranki Hebo -wydech na razie gianelli ale w przyszłości może będzie yuasuni z a tuningu optycznego to zobaczcie sobie sami na foto tu daje link http://www.polskajazda.pl/Motocykle/W�asne%20Projekty/Skuter/30220 pozdro i zapraszam do oceniania mojej maszynki
No żadna ta Beta. Fajny bad-look i ogólnie Ładny optyk A jakie osiągi na tej mechanice? Pozdro.
Beta Chrono według mnie to jeden z najładniejszych mniejszych skuterów :). Oczywiście bez plastików i lampy na kierownicy bo one są ochydne…
na razie jedzie tak ok 90/95 ale jeszcze muszę pobawić się gaźnikiem i rolkami
Kawał dobrej roboty ;), wiem że się powtarzam ale co tam ;D!
jak dla mnie to zajebioza ale kiere to mogłeś se kupić prawdziwą a nie tylko dać poprzeczkę 9/10
na razie mnie nie stać bo zbieram na sprzęgło polini 3g ale na pewno wymieni
Fajna agresywnie wyglądająca beta widać że skupiłeś się na częściach polini więc ja bym ci radzil zamias yasuni z kupić wydech polini dostanisz może taniej a będziesz tak samo bujać
9/10 no to jest Ładny scuterek;d
10/10 :shock: pierwszy raz widzę ten skuter :lol: przód ma trochę podobny do mbk booster. Zajebisty jest twój skuter :mrgreen: Pozdro
Bardzo ladnie przynajmniej się bawisz z robienie tak jak ja ;] za to masz 10/10 ;] a skuter ocenial na 8.5/10 ;] ale naprawde ladnie.
Podoba mi się ta beta. Super małowanie. Ten stożek ładnie wygląda jak tak wystaje. Tylko szkoda że go sprzedałeś.