Benelli czy Piaggio

Siema zrezygnowalem z tuningu typhoona i chce kupić cos nowego. Mam do wyboru piaggip zip 2t, piAGGIO zip 4t albo benelli 49x. Prosze o info o nich spalanie przyspieszenie v-max dostepnosc części awaryjnosc itd…

do 49x może był problem z częściami, to dosyć rzadko spotykany skuterek, zip 4t raczej nie ze względu na osiągi, ja bym wybrać piaggio zip 2t (sprawdzona konstrukcja) :smiley: :stuck_out_tongue:

A co z benelli jakiej produkcji to jest ?? podobno cos z piaggio ma ?? i jak z jego osiagami i awaryjnoscia

Dokładnie o benelli bo nigdy nie miałem z nim do czynienia, najlepiej żebył zagadaż do jakiegoś usera co coś o tym wie, ale tu na forum chyba nikt nie ma benelli :expressionless:

benelli firma przejąta przez keewaya jak kiedyś miała silniki minarelli tak teraz ma keeway/cpi jeszcze dobre skutery

Piaggio zip 2T bierz leciutki skuter i mocny :slight_smile:

Ale benelli o wiele lepiej wygląda i niby ma lepsze osiagi. Tak w salonie mowili

Bierz piaggio zip 2t
Najlepiej w wersji SP
Piaggio zip ma lepsze osiągi

Ale jak nimi jechalem to przyspieszenie takie same a benelli wieksze. A co za silnik ma to benelli

kiedyś minarelli hor, a teraz z tego co wyczytałem to cpi/ keeway

a co myslicie o romet crs50??? nie ma tego silnika co reszta chinczykow i czytalem o nim dobre opinie

chińskie gówno, jak każde inne.
Kupuj coś markowego!

Jednak zdecydowalem się na cos uzywanego lepszego bo ten zipek trochę maly
Zastanawiam się nad jakims scigaczem do 5000

[ Dodano: 2008-08-29, 18:53 ]
A co sadzicie o gilera dnaż? albo runner