BARDZO ciężkie odpalanie

Witam,

Mam problem, polega on na tym że skuter BARDZO ciężko pali, czasami w ogóle.

Wrzuciłem filmik na YT z odpalania - http://www.youtube.com/watch?v=X0lqK588VOI

Problem pojawił się wczoraj , po tym jak zaczęło mi kapać benzyną z filtra powietrza.

Jest ktoś w stanie mi pomóc ?

Do moderatorów : Jeżeli mój topic jest nie zgodny z regulaminem forum to przed zamknięciem tematu proszę o podanie punktu regulaminu który złamałem.
Druga spawa to nie piszcie mi w warnach żeby użyć opcji szukaj - wyobraźcie sobie że użyłem lecz żaden przypadek nie jest taki jak mój .
To by było na tyle.

Coś wolno chodzi rozrusznik, spróbuj naładować aku albo zapalić z kopniaka.

jeśli po naładowaniu aku będzie to samo to wykrec rozrusznik i sprawdź go pod osobnym akumulatorem moliwe, ze to rozrusznik ale tez stawiam na akumulator

W sumie akumulator mam nowy (2 dniowy) , sprzedawca mówił że już naładowany :]

EDIT: Rozrusznik tak wolno mi chodzi od zawsze, a skuter kupiłem nowy.

A z kopniaka też tak ciężko?

Tak

Przecież Twój problem jest oczywisty i nie mów, że używałeś “szukaj”, bo nikt Ci nie uwierzy…

Masz walnięte membranki - objawy to dokładnie zupa w filtrze (cofa się, bo nie zamykają) i cięższe zapalanie.

Chyba koniec topicu.

Ps. Ostatni raz taka wyrozumiałość z mojej strony, następnym będzie warn i topic do kosza leci!! :evil:

jacob555, cze ty głuchy jesteś ?? To jest 4T tam nie ma membranek czaiszł? Poreguluj zawory, gaźnik sprawdź świece wyczyść filtr powywietrza sprawdź czy paliwo dochodzi do gaźnika i z gaźnika do cylindra albo się ptrzytarł!!

Aaa, w takim razie sorki, ale nigdzie nie ma napisane co to za skut, a filmik bez voica oglądałem :smiley:
BTW, w takim razie ma koleś błędny nick xDDD.
Jacob555