Baotian BT49QT-12

.

siema! te osiagi jak na cylinder 80 to sa baaaaaaaaardzo kiepskie,wez to wyregoluj i będzie lepiej;P jak na razie daje 6/10

Nie ściągałem jeszcze blokad dlatego wyniki są kiepskie :smiley: chyba …

-muszę z biegiem czasu wymienić klosz lampy tylnej bo mi popękał nie wiem jakim cudem :confused: A ja wiem jakim - China shit :slight_smile:

Hehe ale nic nie przebiją tego co się w skuterze kolegi stało, przy prędkości ok.60km/h wjechać w dziurkę mu klosz od kierunkowskazu na 2m w górę wyleciał potem jak spadł to jeszcze go przypadkiem przejechałem. Co to ma do tematu o jego skuterze? Innym się ramy i lagi ?amia… WARN! Edit: Ozesz Ty… Jestem u matki w pracy i warna dac nie mogę… Ale jak wroce do domu, to ciezka reka sprawiedliwosci na pewno Cie dosiegnie :mrgreen:

mariusz48 napisał:

Nie ściągałem jeszcze blokad dlatego wyniki są kiepskie :D chyba ...

Ehh... a wiesz ,że podstawą tuningu jest ściągnięcie blokad? Bez tego ie ma sensu cokolwiek ładować w skuter.

jeden z ładniejszych batianów ale ten jest też nie złe :smiley: http://allegro.pl/item398580121_baotian_nie_aerox_aprila_sr_yamaha_nrg.html :stuck_out_tongue:

ma blokady a ty tuningujesz mech ;/ lepiej odblokuj a jak nie to rob optyke przynajmniej będzie wyglądał ;] a czemu nie kupiles Keeway forus jest jepszy i ma więcej czeasci i w ogóle ;] :?:

blokade muzisz sciagnac bo bez tego kupa to nie ma takiego sensu trochę ale jak na blokade to i tak dobrze:)