witam … siędzac na forum wpadlem na pomysl aby kazdy uzytkownik wstawil sobie w avatar foto swojego skutera … mysle ze to dobry pomysl i kazdy będzie mogl zobaczyc po avatarze kto czym smiga co wy na to …?? :mrgreen:

Może to i ma sens, tylko ja przykładowo rozkręcam swój na częsci pierwsze, więc czego zdjęcie mam wstawić? częscię :stuck_out_tongue:

Dla mnie też dobry pomysł, ale na pewno tylko nieliczni zastosują się do niego :frowning:

A ty mumin_, mógłbyś wstawić avek z normalnymi kolorami, a nie jak na negatywie :confused:

no np ramy na kolach … i aktualizuj go co jakis czas … ;]

a na negatywie fajno wygląda … kosmicznie … :mrgreen:

Ja mam, ja mam !!! XD

No nie wiem czy moj będzie odpowiadał mam czaszkę od swojej apki bo obecnie jest w cześciach :-/ bo pracuje nad nią :smiley:

ja też mam rozebrany, ale postaram się zrobić fote jescze w roku 2008 i będzie

Praktycznie każdy avatar przedstrawia czyjś skuter.

No na moim jest czyjś skuter tylko nie wiem czyj i kto to jest ten na tym skuterze :evil:

Uprzedzam, że na moim to nie jestem ja!!

na moim to też nie ja

janica94 napisał:

No na moim jest czyjś skuter tylko nie wiem czyj i kto to jest ten na tym skuterze :evil:

To jest ktoś ze s-s.com

U mnie jest piękna zielona letnia trawka i kółko mojego sprzęta, więc jakiś obraz daje tego, czym jeźdżę :stuck_out_tongue: Jak będę miał aparat to zrobię normalną fotę :->

Ja tam w 1 avku mam parę fotek skutera xD

ja jak kupie nowy telefon to dam fote

Buhuahuahahaha… dobrzy jesteście :smiley: Za to kocham to forum XD

jacob555 napisał:

Mafioz, lepiej się nie chwal, bo jak pamiętam, to dozwolone jest 1 foto, więc wiesz... lepiej siędzieć cicho... :P

pokaż mi więc gdzie tak pisze :roll:
Ograniczenia co do awatara to tylko rozmiar 160x180 pixeli i wielkość nie przekraczająca 88kB, nic więcej nie pisze...

No i mpx to jednak jest skrót od megapixeli ;-)

Mafioz, nie byłem pewnien, jak to pisałem, jak tak nie jest, to sry, ale tak mi się zdawało po prostu… :mrgreen:

Ale macie problemy chłopaki;d
Janica - moim zdaniem to nie ma sensu taki avatar. To obrazek który w jakiś sposób prezentuje nas przed innymi. To wstawmy swoje foty, albo cokolwiek innego, a jak to juz nie jest nasza twórczość ani nie ma nas na avatarze to niech to będzie taki avatar zeby kazdy wiedział. Myślałem że to Ty Janica śmigasz na kole…

Damianho napisał:

jacob555 napisał/a:
nie byłem pewnien, jak to pisałem

Jak nie byłeś pewien to po co się kłóciłeś? ;-)

Damianho, Ta część wypowiedzi była akurat skierowana do mnie odnośnie tego że jacob555, napisał że w avku może być tylko 1 zdjęcie, ja mu wyjaśniłem że jest inaczej więc przyznał się że nie był pewien jak to pisał, i nie było żadnej kłótni :-P