Cześć. Chciałbym wam przedstawić moje głośniki które wrzuciłem do skutera. Skuter to Toros el diablo, a głośniki to Creative Inspire T6100. Myślę, że grają bardzo dobrze. :D
http://www.youtube.com/watch?v=VispC_tvLEs
Cześć. Chciałbym wam przedstawić moje głośniki które wrzuciłem do skutera. Skuter to Toros el diablo, a głośniki to Creative Inspire T6100. Myślę, że grają bardzo dobrze. :D
http://www.youtube.com/watch?v=VispC_tvLEs
dobre, jak to podłączyłeś?
Musiałem odciąć kable za regulatorem napięcia w głośnikach i odcięte kabelki podłączyłem pod akumulator. :D
i tak sobie te głośniki wozisz na podłodze?
Ale muzy słuchasz na postoju? Jak się gdzieś zatrzymasz i zdejmiesz kask?
benekpe napisał:
Ale muzy słuchasz na postoju? Jak się gdzieś zatrzymasz i zdejmiesz kask?
Nie ma to jak dobra muza na parkingu :P
Znaczy te dwa glosniki mam schowane tam pod kierownice, jeden w schowku a subufer pod nogami :D. Słucham na postoju oraz w czasie jazdy. :) Najlepsze jest to, że jak przejeżdżam koło ludzi to szukają samochodu w którym gta ta muzyka :D
rzeczywiscie w czasie jazdy sobie posluchasz... dla mnie to wiocha jest:)
Jeszcze byś się zdziwił jak dają podczas jazdy :) Może dla ciebie wiocha, każdy ma swój gust i swoje zdanie ;)
Jednemu się podoba , drugiemu nie ;) Mi tam sie podoba ;) Ale lepiej jakbyś ten subufer rozebrał i zrobił półkę w kufrze. Według mnie tak było by dużo lepiej ;)
Dzięki za rade. Nawet o tym nie pomyślałem :)
Zrób ładna półkę . na srodku głośniki z subufera. z boku regulator. po bokach 2 głośniki. Dwa głośniki daj w tej półce pod kierownicą a czwarty może na plastiku pod kufrem. Ja to tak widzę ;)
no o gustach sie nie dyskutuje:d
Nie lepiej jakieś dobre słuchawki douszne?
Izolują przynajmniej od hałasu.
tylko ze sluchawkami nie bedzie wiedzial co sie dzieje na drodze itd:)
kuba90876 napisał:
Zrób ładna półkę . na srodku głośniki z subufera. z boku regulator. po bokach 2 głośniki. Dwa głośniki daj w tej półce pod kierownicą a czwarty może na plastiku pod kufrem. Ja to tak widzę ;)
No to jest dobry pomysł pomyśle o tym. :D
Romet ma racje w sluchawkach nic nie slychac co sie dzieje na drodze :)