zależy od prądnicy i akumulatora, jak będzie za duża moc to się rozładuje lub ewentualnie bezpieczniki pójdą lub prądnica zdechnie.
sebek1680 napisał:
Pewnie, że chciałbym sam to zrobić :D Chyba że ktoś poleci tani porządny warsztat. Tak jak madi mówi jaką satysfakcje był miał z tego. Tylko nie chciałbym wycinać tylko przykręcić i zastanawiam się czy by dało rade :)
Wymieniłeś tu dwa sprzeczne ze sobą zwroty czyli tani i porządny ;d. Co do głośników to najlepiej wyciąć dziury. Pod czachą przy kierownicy w Barracudzie jest mnóstwo miejsca więc nie ma problemu z umiejscowieniem wzmacniacza
Jestem optymistą i myślę, że cuda się zdarzają:D
Ryglos i jak pokombinowałes cos z tym Audio :D ?
Ja mam juz od wczorej gotowe :D Jak na tak małe glosniczki i wzmak ladnie graja ;D
Na razie jeszcze nic ;/ Tzn. wzmacniacz już mam na oku, teraz się zastanawiam, czy kurcze nie zabudować tego w bagażniku, bo znalazłem takie głośniczki: http://allegro.pl/2-glosniki-peiying-1385f-160w-super-dzwiek-3129-i1754157952.html
Edit: W przyszłym tygodniu jeszcze do Media Marktu pójdę i obczaje co tam mają ;D
Sorki za spam, nie mogę edytować tamtego posta już, a zapomniałem Ci powiedzieć Ostry , żebyś wrzucił fotki audio ;)
spoko po obiedzie wciepne ;/ tylko lipne mom obicie ( na szybko kombinowalem xD )
Hehe, spoko ;)