Atala Hacker

Kolorek fajny brat ma podobny w nrg i ładnie się w słońcu błyszczy. Popracuj nad tyłem bo wygląda na trochę przestarzały, a coś z mechanikiż

w mechanikę raczej się nie będę bawił co najwyżej sprzęgło polini 2g lub jakiś wariator :wink:

a ja te soczewy bym wpasował w plastik z przodu bo ta lampa mnie masakrycznie odraża , a co do kolorku rzeczywiście ładny

Marian, a co masz na myśli z tym tyłem bo i tak to nadkole poprawia wygląd coś z maty tam wymodzić jeśli tak to jakieś propozycję proszę
a soczewek nie ruszam bo tak mi się podoba

[ Dodano: 05-07-2009, 21:50 ]
Panowie proszę o propozycję co z tym tyłem bo już kiedyś nad tym myślałem i Marian mi teraz poruszył chęci do pracy :smiley:

Daj zdjęcie z boku, jak to wygląda z boku, a co do tyłu, to mógłbyś wyrównać i pomalować tym niebieskim lakierem, albo jak chcesz się bawić to wpasować inną lampę.

chwilowo nie mam fotek boku ale jutro jeśli bd miał czas to porobię i podeśle

- moja pierwsza przedłużka z ALLEGRO ;]

Nic się z nią niedobrego nie dzieje? Nie wykrzywia się? Która to z allegro ta RC czy taka nie małowanaż

na razie nie co prawda skracałem ją bo nie podchodziła i może dlatego się nie krzywi :roll:

No mnie też się podoba ten kolorek ale ten tył…
Dobrze by było wsadzić jakąś inną lampę,
A i z czachą mógłbyś się pobawić jakieś inne wlociki siateczka,
Złym pomysłem nie jest ten zakup Air boxa czy coś w tym stylu bo ten filter troszkę szpeci.