arrow vs tecnigas

Witam który lepiej wybrać czy są duże różnice między nimi ? (chodzi mi o arrowa tego z allegro :slight_smile: i tecnigasa tego 390 zł )

Przenosze do To czy tamto/co sądzicie o.
PodLy

szukaj opcja twój przyjaciel link do mojego tematu
ten wydech leży na półce ze leo tt a co każdy wie jest to zamiennik serii nie wiele poprawiający prace silnika a TECNIGAS zależy który ale domyślam się po cenie ze Next R
ten wydech to już raczej pólka leo zx ma swoich zwoleników i przeciwników którzy twierdzą ze zostaje w tyle za yasiem z i leo zx ja myślę ze za swoją cenę jest bdb

Jeśli ten Tecnigas to Next-R, to jest na pewno lepszy od jakiegokolwiek Arrowa :wink:

Nie mówcie, że arrow jest zły bo mój znajomy ma i sqt lata mu super, a cena arrowa nie jest wcale wygórowana :slight_smile:

Ja bym wziol arrowa bo tecnigasa ma pol polski

[ Dodano: 2008-12-27, 12:18 ]
do seryjnego skutera styknie w zupelnosci

Ale jeśli chce coś później jeszcze wymieniać, to się nie opłaca zmieniać znowu wydechu… :wink:

O czym wy mówicie :stuck_out_tongue: Arrow to jest praktycznie zamiennik seryjnego wydechu, którego zadaniem jest polepszenie wyglądu. Wiadomo że osiągi trochę wzrosną, ale na kokosy ja bym nie liczył. Co do tecnigasa to co z tego że pól polski ma :slight_smile: Aeroxów też w pyte jeździ. Przykładowo dużo w Polsce jeździ VW, to co kupisz hyundajaż

Tecnigas jest 100 razy lepszy od Arrowa :slight_smile: Tecnigas poprawia osiągi, i to znacznie. A Arrow jak już wcześniej wspomniałem to jest zamiennik seryjnego wydechu. I przy jakimś większym “tuningu” już sobie nie da rady :slight_smile:

O tym właśnie pisałem… :stuck_out_tongue:

zakładam ze chcesz kupić któryś z nich…
jeżeli chcesz wydać te 350-400zł i masz seryjny skut to sobie kup Yasuni Z, na stronie głównej jest regulacja dla silniki minarelli wiec problemow nie będzie

Z tym ze Z’tka rdzewieje bardzo szybko;/
Ja bym wziął Tecnigasa. Wygląd, osiągi, chrom. Nie trzeba małować po jednym lub dwóch sezonach jak Z’tkę. Roxów jeździ dużo w PL ale u mnie można policzyć na palcach jednej ręki. Tylko SRek od za*ebania.

kondziopl3 napisał:

zakładam ze chcesz kupić któryś z nich....
jeżeli chcesz wydać te 350-400zł i masz seryjny skut to sobie kup Yasuni Z, na stronie głównej jest regulacja dla silniki minarelli wiec problemow nie będzie

mugłbym dostać link bo jakos nie widzę ...