Witam który lepiej wybrać czy są duże różnice między nimi ? (chodzi mi o arrowa tego z allegro i tecnigasa tego 390 zł )
Przenosze do To czy tamto/co sądzicie o.
PodLy
szukaj opcja twój przyjaciel link do mojego tematu
ten wydech leży na półce ze leo tt a co każdy wie jest to zamiennik serii nie wiele poprawiający prace silnika a TECNIGAS zależy który ale domyślam się po cenie ze Next R
ten wydech to już raczej pólka leo zx ma swoich zwoleników i przeciwników którzy twierdzą ze zostaje w tyle za yasiem z i leo zx ja myślę ze za swoją cenę jest bdb
Jeśli ten Tecnigas to Next-R, to jest na pewno lepszy od jakiegokolwiek Arrowa
Nie mówcie, że arrow jest zły bo mój znajomy ma i sqt lata mu super, a cena arrowa nie jest wcale wygórowana
Ja bym wziol arrowa bo tecnigasa ma pol polski
[ Dodano: 2008-12-27, 12:18 ]
do seryjnego skutera styknie w zupelnosci
Ale jeśli chce coś później jeszcze wymieniać, to się nie opłaca zmieniać znowu wydechu…
O czym wy mówicie Arrow to jest praktycznie zamiennik seryjnego wydechu, którego zadaniem jest polepszenie wyglądu. Wiadomo że osiągi trochę wzrosną, ale na kokosy ja bym nie liczył. Co do tecnigasa to co z tego że pól polski ma Aeroxów też w pyte jeździ. Przykładowo dużo w Polsce jeździ VW, to co kupisz hyundajaż
Tecnigas jest 100 razy lepszy od Arrowa Tecnigas poprawia osiągi, i to znacznie. A Arrow jak już wcześniej wspomniałem to jest zamiennik seryjnego wydechu. I przy jakimś większym “tuningu” już sobie nie da rady
O tym właśnie pisałem…
zakładam ze chcesz kupić któryś z nich…
jeżeli chcesz wydać te 350-400zł i masz seryjny skut to sobie kup Yasuni Z, na stronie głównej jest regulacja dla silniki minarelli wiec problemow nie będzie
Z tym ze Z’tka rdzewieje bardzo szybko;/
Ja bym wziął Tecnigasa. Wygląd, osiągi, chrom. Nie trzeba małować po jednym lub dwóch sezonach jak Z’tkę. Roxów jeździ dużo w PL ale u mnie można policzyć na palcach jednej ręki. Tylko SRek od za*ebania.
kondziopl3 napisał:
zakładam ze chcesz kupić któryś z nich....
jeżeli chcesz wydać te 350-400zł i masz seryjny skut to sobie kup Yasuni Z, na stronie głównej jest regulacja dla silniki minarelli wiec problemow nie będzie
mugłbym dostać link bo jakos nie widzę ...