Area nie dostaje paliwa :/

Siema wymieniłem wałw mojej Aprilce odpaliem jeździłem nawet nie szybko bo sprawdzałem ją, następnego dnia chciałem założyć plastiki ale jeszcze się przejechałem i po 200m coś mi strzeliło i zgasąa. Prubowałem na rozrusznik odpalic i nic, więc zdjąłem wężyk od paliwa z gaźnika ale wacha leciała to dalej chce odpalic potem juz bęzyna nie leciała i nie ma jej do teraz co mam zrobić bo próbowałem już chyba wszystkiego co mi do głowy przyszło …POMOCY!!!

strzykawką nalej benzyny w wezyk od paliwa niech zaleje gaźnik i zalej bak do pełna otworz kurek niech się odpowietrzy …

sk8rebbel napisał:

Prubowałem na rozrusznik odpalic i nic,

Co masz na myślisz Nie kręcić czy kręcić ale nie dać rady odpali??

Rozrusznik kręcić wszystkimi sięami ale i tak nie odpalać nawet jak mu psiknożem samostartu

Zobacz co się dzieje pod przekładnię, oraz sprawdź czy przypadkiem Ci wałnie pad?. A co do paliwa to nie cieknie bo kranik podciśnieniowy nie puszcza paliwa, musisz zassał drugi przewód który idzie od kranika.

wałdziala, próbowałem zassać paliwo z tego drugiego w??yka ale nic mi z tego nie wyszło ani kropelki nie zacięgnożem, a co się może dział pod przekładnią ??

[ Dodano: 2008-08-02, 23:24 ]
Z paliwem już nie mam problemów więc zamykam temat

[ Dodano: 2008-08-02, 23:27 ]
Z paliwem już nie mam problemów więc zamykam temat