Aprilla Sr Ditech

Witam!!
Szukam Skutera. W oko wpadł mi ta aprilla
http://moto.allegro.pl/item466570161_aprila_aprilla_sr_di_tech_50_okazja_2004_rok.html
Slyszalem źle opinie o tym skuterze (sr ditech) ale chciałbym pozanać głównie opinię posiadaczy tego skutera. Myślę że cena podana w na tej aukcji nie jest tak duża.

A co wy o tym myślice??

Nie posiadam di techa ale miał mój kumpel i wierz mi że zaprawy są naprawdę bardzo drogie. Jeździł nią miesiąc a trzy miećh stała. Więc nie zawracaj sobie di tech’em w ogóle głowy. Lepiej daj te 200zł więcej i kup zwykłą sr z silnikiem minarelli i problemy z głowy. Co do silnika minarelli mam jak najbardziej dobrą opinie ponieważ jestem jej posiadaczem. I jeszcze jedno wystrzegaj się wersji AC pod uwagę bierz tylko LC ponieważ cena jest ta sama a osiągi są dużo lepsze.

Jak masz kasę, na naprawę wtrysków w razie czego, to możesz brać. Lepiej byś zrobił kupując coś na gaźniku. Wtrysk jak zalejesz trefną wachą to już masz w dupe $$$ na nowy wtrysk. No i jeszcze jak włożysz jakąś część sportową to musisz zmieniać mapę silnika, żeby się wszystko ze sobą zgrywało. Według mnie to nie opłacalne.

Wielkie dzieki. Macie odemnie pomógł. Tez myslalem nad zwykla sr ale nie ma w mojej okolicy (podlaskie). Nie bede jechał na drugi koniec poski po skuter.

Temat do zamknięcia.

A jak się taka apka zachowuje bez tuningu totalna seria + serwisy + paliwo 95 normalne?

Raczej nie powinna być awaryjna większość awarii zaczyna się po naszych zabawach w tuning np wydech i wario i już obroty, prędkość inna potrzeba oleju itp.

Ja bym kupił starą ~2000-2003 roku z mina lc !!!